Home » Teknologisk innovasjon har som mål å revolusjonere ytelsen til gratulasjonskortselskapet

Teknologisk innovasjon har som mål å revolusjonere ytelsen til gratulasjonskortselskapet

by Edvard Munch

Eksperter ved Leeds Beckett University støtter utviklingen av ny radiofrekvensidentifikasjon (RFID) og kunstig intelligens (AI) teknologi med det Wakefield-baserte selskapet, Riverside Greetings.

Ved å inkorporere ny teknologi, har universitetsteamet som mål å forbedre ytelsen til gratulasjonskort betydelig i nærbutikken og forgårdssektoren.

Arbeidet deres er en del av et toårig Knowledge Transfer Partnership (KTP), delvis finansiert av regjeringen gjennom Innovate UK.

Andrew Glen, administrerende direktør i Riverside Greetings, sa: «Mange små bedrifter sliter med å få tilgang til ressursene de trenger for å innovere effektivt og i stor skala.

«Ved å delta i en KTP var vi i stand til å jobbe med et team fra Leeds Beckett University som hjalp oss med å utvikle dette initiativet.»

Teamet opprettet et automatisert lager- og kategoristyringssystem som kombinerer kunstig intelligens med RFID-teknologi for å analysere og øke gratulasjonskortytelsen, samtidig som produktiviteten og effektiviteten til Riverside Merchandising Service forbedres betydelig.

Den nye teknologien vil tillate selgere å fullføre en full lagertelling av hundrevis av kort på mindre enn to minutter, med 100 % nøyaktighet, sammenlignet med dagens manuelle tellesystem som kan ta 30 til 45 minutter.

Dr Akbar Sheikh Akbari, leser ved School of Built Environment, Engineering and Computing ved Leeds Beckett University, sa: «Jeg er glad for det transformative nivået av innovasjon og effektivitet som tilbys gjennom kombinasjonen av AI og RFID-teknologi for å lette leveringen av gratulasjonskort .

“Fordeler inkluderer: effektiv styring av kortbeholdning i butikker, varebiler og produksjonslinjer; reduserte kostnader; avfallsreduksjon; større presisjon; og et redusert karbonavtrykk.»

Riverside Greetings anslår at denne nye tilnærmingen vil øke salget med eksisterende kunder med mer enn 20 %.

Selskapets driftsmodell plasserer varelager på konsignasjon for forhandlere som da bare betaler for det de selger, noe som betyr at de ikke har noen kontanter bundet opp i varelageret.

Glen sa: «Denne revolusjonerende nye teknologien vil gi oss sanntidsinformasjon og transformere den generelle ytelsen til gratulasjonskort i bransjen.

«Vårt konservative estimat for størrelsen på muligheten for sektoren anslår den til 25 millioner pund, et salgstall som vil generere rundt 12,5 millioner pund i inkrementell fortjeneste for forhandlere.»

Dr. Nick Halafihi, leder for den tematiske gruppen lederskap, styring og personalledelse ved Leeds Beckett, sa: «Vårt akademiske team har gitt støtte til denne KTP-en i hvert av deres spesialiserte forskningsområder.

«Takket være Riversides proaktive, profesjonelle og engasjerende leveringsteam og KTP-partner, Daniel Lamsdale, er et betydelig og innovativt prosjekt i ferd med å omforme sektoren på en dynamisk og innovativ måte.»

Dr. Esther Pugh, leder for detaljhandel og forbrukeratferdsforskning ved Leeds Beckett, la til: «Å jobbe med Riverside Greetings om markedsføringsaspektet av prosjektet med vår kollega, Daniel, har vært en absolutt glede, og vi var i stand til å blande markedsføringsteori. og konsepter med praksis i det virkelige liv, for å designe noen innovative merkevarekommunikasjonsinitiativer.

Related Videos

Leave a Comment