Home » Premiere på den nye sesong 9 av House Dreams

Premiere på den nye sesong 9 av House Dreams

by Ashley Olsen

Flere inspirerende hjemmedrømmer i en ny hel sesong

Anne Lundberg og Gert Wingårdh er endelig tilbake på TV-skjermene med Husdrömmar sesong 9.

Også i år blir det en stappfull ti-episoders sesong med inspirerende nye boligprosjekter, fra fabrikkruiner og utbrente slott til arkitekttegnede sommerhus og drømmer fra århundreskiftet.

I sesongens første episode, som er et tilbakeblikk på noen tidligere husprosjekter, ser vi linus og Karine i Stenungsund som nå er ivrige etter å kvitte seg med det gamle huset sitt som skjuler utsikten til den nye drømmevillaen. Men må huset egentlig rives, eller kanskje det kan flyttes og gjenbrukes igjen? Det blir også gjenbesøk til det fremtidige hjemmet i Östersund og fjellkuben i Västra Frölunda mm. Andrea og jonathans mobil Tiny House – der den nå har kommet på veien.

Prosjekter i Husdrömmar sesong 9

Foto: SVT.

Blant sesongens nye husprosjekter møter vi restauratøren Gustav som kjøpte en falleferdig fabrikkruin like ved Helgeelva utenfor Kristianstad. Tanken er at ruinen skal bli hans hjem- og hageoase. I Värmland ønsker Anne Marit og Frode av Norge til å bygge et stykke moderne norsk arkitektur i form av en enkel hytte for rekreasjonsbruk – men koronapandemien legger ikke til rette for bygging av hus over grensen.

MER LESING:

Midt i Landskrona a Imad og Natalie få tak i et gammelt rekkehus som nå skal fylles til maks med sine store drømmer. Og så kommer vi for å følge når ildsjelen Kaster redder en villa fra århundreskiftet fra riving i Sundsvall. Hun flytter huset til Blekingeskjærgården, hvor det nå blir hennes nye hjem.

House Dreams sesong 9 består av ti episoder som sendes én episode i uken SVT1.

Related Videos

Leave a Comment