Home » Har fansen rett i å kritisere Gennadiy Golovkins neste motstander?

Har fansen rett i å kritisere Gennadiy Golovkins neste motstander?

by Russell Crowe

DAZN Boxing Show diskuterer om fansen har rett i å kritisere Gennadiy Golovkins neste motstander.

IBF mellomvekt-verdensmester Gennadiy Golovkin forventes å returnere til ringen for første gang på over ett år når han tar imot WBA-mellomvektsmester Ryota Murata i Japan i desember.

Fansen begynner imidlertid å tvile på om 39-åringen fortsatt kan levere prestasjonene som har hjulpet ham med å dominere boksesporten i 15 år.

I den siste episoden av The DAZN Boxing Show diskuterte Ak og Barak om en foreningskamp med Murata ville være til fordel for GGG.

«Hvis du har vært på toppen av sporten i så mange år i en divisjon, og du sa for mange år siden med Abel Sanchez, at du vil forene alle klokkene før du går opp, det gir mening, noen andre ville nok ikke vært akseptabelt, sa Barak.

I mellomtiden har Ak gått på offensiven og tror Golovkin kan produsere en karriere som ligner på den til Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady og kjempe til førtiårene.

«Vi ser alle hva Tom Brady gjør. Over 40, vinner fortsatt Super Bowls,» sa Ak.

«Vi så også at Bernard Hopkins var i stand til å komme dypt inn i pommes frites. Så la oss slutte å lage dem allerede gamle. La oss se hva han kan gjøre mot en motstander på høyt nivå før han kaller ham «gammel» fordi det du gjør når du gjør det er at du allerede diskrediterer motstanderen hans.»

«Men for nå må vi fokusere på Murata som jeg tror vil være en konkurransekamp til en viss grad. Men jeg ser at GGG er for mye.»

Barak diskuterte også Golovkins alder og mener det er en viktig faktor som kan se ham kjempe i førtiårene uten for store problemer.

«Men det jeg kan si er at GGG ikke tok mange straffer. Jeg tror de fleste straffene han tok er Canelo og Derevyanchenko,» minnes Barak.

«Jeg sier at det ikke er slik at han har blitt slått og sannsynligvis fått verre straff i kampen mot Derevyanchenko. Så han utvidet karrieren ved å være så offensiv. Han ble ikke truffet. så mye. Han fikk ikke mye straff.»

«Så vi kunne se den samme GGG og jeg så ham i treningsstudioet. Han trener ekstremt hardt den dag i dag.»

Se høydepunktene fra Golovkin vs. Szeremeta nedenfor.

Related Videos

Leave a Comment