Home » Farke ble sparket til tross for at Norwich hevdet den første seieren i PL-sesongen

by Ashley Olsen

LONDON (AP) – Norwich tok den unnvikende seieren, men Daniel Farke ble likevel sparket.

Manageren ble sparket timer etter at Norwich slo Brentford 2-1 på lørdag for sin første Premier League-seier for sesongen.

Tyskeren forlater etter mer enn fire år i ledelsen og med Norwich på sisteplass 11 kamper i sin første sesong tilbake i Premier League.

Mathias Normann ga Norwich ledelsen med en formidabel soloinnsats etter bare seks minutter, og Teemu Pukkis straffe doblet ledelsen før halvtimen i en kamp med opprykkklubber.

Brentford gikk opp i andre omgang og slo gjennom i den 60. da innbytterinnlegget Saman Ghoddos fant Rico Henry umarkert ved den andre stolpen. Henry forlenget venstrefoten for å dirigere ballen inn i nettet.

Hjemmelaget klarte imidlertid ikke å utligne, og gikk på sitt fjerde strake tap etter en lovende start på sesongen.

Normann, en norsk midtbanespiller på lån fra den russiske klubben Rostov, sikret seg en klarering og passerte flere forsvarsspillere før han slo keeper Alvaro Fernandez med et lavt skudd i nedre hjørne.

Kanarisk keeper Tim Krul beholdt overtaket ved å blokkere Christian Norgaard på kloss hold. Krul stoppet Norgaard igjen i andre omgang på kloss hold.

Pukki sendte Fernandez feil vei på sin straffe etter at den finske spissen ble slått ned av innbytter Charlie Goode.

Brentford mente de hadde redusert ledelsen tidlig i andre omgang, men Bryan Mbeumos mål ble dømt for offside etter videogjennomgang.