Home » Mette-Marit og Haakon forelsker seg på turneen

Mette-Marit og Haakon forelsker seg på turneen

by Edvard Munch

Deres opptredener blir stadig mer sjeldne. Men nå har kronprinsesse Mette-Marit fulgt ektemannen på en flerdagers tur – og kongeparet har utvekslet kjærlige blikk og gester.

Under korona-pandemien sluttet kronprinsesse Mette-Marit noe på grunn av sin kroniske lungefibrose. Nå stråler hun igjen sammen med ektemannen kronprins Haakon. De to besøker for tiden fire menigheter i Viken i tre dager på rad. Turen startet tirsdag i Indre Østfold. I en tale på Høytorp festning ga Haakon uttrykk for hvor takknemlige de er for å kunne reise og møte folk igjen etter stengningene.

«Vi har gått gjennom en veldig spesiell periode. Det er derfor spesielt hyggelig at vi endelig kan møtes igjen», siterte flere medier. Han og Mette-Marit mente det var «viktig at folk kunne samles» for da skulle «de fineste ting» skje. «Vi elsker å møte mennesker, slik vi har lov til å gjøre med deg i dag. Vi er veldig takknemlige for deg,» fortsatte kronprinsen av Norge.

Mette-Marit og Haakon fra Norge var forelsket i datene sine. (Kilde: imago images / EPI)

Onsdag fortsatte vi til Moss, hvor de to lamaene koset og viste frem sitt atletiske talent på fotballbanen. Møter med beboere ble ikke neglisjert, Mette-Marit og Haakon hilste på befolkningen og snakket med barn, bl.a.

På kvelden dukket de to opp til middag i Frederikstad. Haakon hadde på seg en elegant svart dress og slips for anledningen, Mette-Marit i norsk drakt. Det ser ut til at de to nyter turen sammen: Under besøket utvekslet de kongelige kjærlige blikk igjen og igjen, introduserte seg selv mens han holdt hender, strålte og lo i konkurranse.

Related Videos

Leave a Comment