Home » En helt ny verden venter i «Kingdom Hearts 4» | MovieZine

En helt ny verden venter i «Kingdom Hearts 4» | MovieZine

by Liv Ullmann

Den populære spillserien der Disney møter «Final Fantasy» får et fjerde spill, som ser ut til å finne sted i vår verden.

I forbindelse med at «Kingdom Hearts»-serien fyller 20 år, har Square Enix avslørt dette «Kingdom Hearts IV» er under utvikling, da du kan se en trailer på ca 4 minutter i klippet under.

«Kingdom Hearts»-serien er en japansk RPG-serie som blander elementer fra «Final Fantasy»-serien og Disney-filmer, der du kan besøke filmverdener som «The Lion King», «Frost» og «Pirates of the World» Karibia».

Etter hendelsene i «Kingdom Hearts III» ser vi Sora våkne opp i en by som heter Quadratum, som ligner mye på en realistisk versjon av Tokyo. Vi kan imidlertid også se at Kalle og Långben er involvert, så det virker ikke som om vi trenger å bekymre oss for at Disney-karakterene ikke dukker opp.

Kanskje vi burde besøke kjente filmer som «Encanto» og «Turning Red» i det fjerde spillet?

Square Enix har ikke avslørt en utgivelsesdato eller hvilke konsoller «Kingdom Hearts IV» bør slippes, men spillet forventes å være tidlig i utviklingen. «Kingdom Hearts III» ble sluppet i 2019 etter mange års venting, så det fjerde spillet vil nok ta noen år.

– Vi vil takke fansen for all deres støtte gjennom årene og gleder oss til de får oppleve alt som kommer for Sora, sier Ichiro Hazama til Square Enix.

Under direktesendingen ble det også vist et mobilspill for Android- og iOS-enheter, kalt «Kingdom Hearts Missing Link» hvor vi kan se forskjellige karakterer kjempe mot monstre i Scala ad Caelum-verdenen. Det spillet har heller ingen lanseringsdato, men en lukket beta vil lanseres i 2022.

Da den første «Kingdom Hearts» ble utgitt i 2002, var det en utrolig opplevelse for mange, inkludert meg selv. Den uvendte blandingen mellom japanske rollespill og Disney fungerte uventet bra og har massevis av fans over hele verden.

Hvordan ser ditt forhold til «Kingdom Hearts»-serien ut?

Related Videos

Leave a Comment