Home » BVB-nyheter og rykter – Ajax-spiss Haller: Dortmund var «ikke aggressive»

BVB-nyheter og rykter – Ajax-spiss Haller: Dortmund var «ikke aggressive»

by Russell Crowe

Sébastien Haller ga begrunnelsen for Ajax Amsterdams store Champions League-seier mot Borussia Dortmund. Gregor Kobel snakket om målene sine. Alle BVB-nyheter og rykter på et øyeblikk.

Gårdagens BVB-nyheter og rykter finner du her.

BVB, Nyheter: Haller gir grunner til Ajax-seier

Ajax Amsterdams Sebastian Haller ble «ikke overrasket» over den klare 4-0-seieren over Borussia Dortmund i Champions League. Kampen kunne gått annerledes, innså spissen i et intervju med kicker til: «Hvis du ser tilbake på de 90 minuttene, så vet vi at det kunne gått omvendt, bare hvis Erling Haaland hadde redusert andre omgang til 1:2. Vi var veldig gode, men dette var absolutt ikke en perfekt opptreden. «

Hvorfor det var så enkelt for den tradisjonelle nederlandske klubben å kombinere med Dortmund-forsvaret, har en enkel grunn: «BVB er et veldig offensivt lag, selv midtbanespillere har en tendens til å spille fremover. Og forsvarere er gode fotballspillere, men ingen. «sa Haller og forklarte:» Da vi hadde ballen var de ikke veldig aggressive, så vi hadde mye frihet og vi kunne bruke sjansene våre. Men vi gjorde også livet vanskelig for dem med mye fart og intensitet.»

I onsdagens andre etappe (21:00) forventer tidligere Frankfurt, som leder målscorerne med seks mål, en «mye vanskeligere» oppgave. «Med støtte fra fansen deres, men også fordi BVB absolutt vil gi tilbake tjenesten,» sa han.

I Champions League ønsker ikke Haller bare å overleve gruppespillet med Ajax denne sesongen. «Med vår uforsiktighet, entusiasme og lidenskap kan vi komme langt og overraske mange lag. Noe som taler for oss: kvaliteten på dette laget er veldig høy, et flott lag utvikler seg og vi liker virkelig å spille sammen. er frustrert og i dårlig humør. Vi er veldig sultne, sa han.

BVB, Nyheter: Kobel snakker om å starte Dortmund

Gregor Kobel er helt klart BVB nummer én siden flyttet i sommer. Endringen fra de gamle stasjonene (Augsburg, Hoffenheim, Stuttgart) har vært enorm.

«Det er en annen dimensjon, jeg er nå i en topp 10-klubb i fotballverdenen,» sa Kobel i et intervju med Sveits. sett og la til: «Men den største justeringen er selvfølgelig Champions League, trippeleksponeringen, en kamp hver tredje dag, mange flere turer – det vet ikke kroppen min ennå.»

Kobel hadde nylig sviktet på grunn av en seneirritasjon i kneet og klarte derfor ikke å ta turen til det sveitsiske landslaget. «Denne høyere belastningen er en endring som jeg alltid har sett frem til. Det er det du spiller fotball for, jeg er superfornøyd,» la han til.

I mellomtiden har Kobel «slått seg ganske bra» i Dortmund. I følge ham gikk sesongstarten bra: «Vi kunne ha vunnet oftere, vi gikk glipp av noen poeng. Men vi er i forgrunnen i Bundesliga, vi er sammenlagt i Champions League og vi er i DFB-cupen. . Det passer meg bra. «

Målet med BVB er også klart. «Å bli tysk mester er selvfølgelig en drøm. Og å vinne titler er alltid målet i Dortmund,» sa Kobel og la til: «Men nå vil vi vinne i alle konkurranser så ofte som mulig, og så får vi se hvor vi lander. Ingen har noen gang vunnet titler ved å snakke.»

Det er ikke urealistisk å gå glipp av den tiende ligaen på rad for Bayern München denne sesongen: «Vi jobber hardt for dette.»

BVB, Nyheter: Haaland tilbake i Dortmund

Etter sin korte tur til morsmålet, reiste spissen Erling Haaland tilsynelatende tilbake til Dortmund for å fortsette rehabiliteringen. Rapporten Ruhr nyheter.

Dermed kom 21-åringen søndag med skytteltaxi til Brackel treningssenter. Haaland var i Norge i en uke etter å ha rådført seg med klubben.

Tidspunktet for hans retur til feltet er fortsatt usikkert. Sportsdirektør Michael Zorc sa lørdag på sidelinjen av Bundesliga-kampen mot 1. FC Köln (2-0) at det vil ta «noen flere uker» før Haaland kommer tilbake.

Han uttrykte også håp om at spissen vil kunne spille igjen i år. Haaland har vært fraværende fra BVB siden 4-0 Champions League-kampen mot Ajax Amsterdam. Der pådro han seg en hoftebøyerskade i venstre lår.

BVB: Meunier får råd fra Zorc

BVB-tjenestemenn berømmet Thomas Meunier, som har fått tilbake kreftene. Sportslig leder Michael Zorc ga også råd fra høyrebacken.

Klikk her for detaljerte nyheter.

BVB: De neste kampene

Datert konkurranse motstander nettstedet
3. november kl 21.00. Champions League ajax Amsterdam Hjem
6. november kl. 18.30. Bundesliga RB Leipzig gjest
20. november Bundesliga VfB Stuttgart Hjem

Related Videos

Leave a Comment