Home » Zeekr X: de første modellene kommer til Europa – Elektromobilitet (e-mobilitet) | Nyheter | VISJON mobilitet

Zeekr X: de første modellene kommer til Europa – Elektromobilitet (e-mobilitet) | Nyheter | VISJON mobilitet

by Edvard Munch

Etter å ha kunngjort sin inntreden i det tyske markedet på IAA Mobility i september, vil Geely-datterselskapet Zeekr begynne leveranser av Model X crossover i to europeiske land, Sverige og Nederland, i fjerde kvartal i år. Selskapet vil deretter gå inn på sentrale vesteuropeiske markeder som Norge, Danmark og Frankrike og utforske andre europeiske land og regioner rundt om i verden.

Etter avdukingen av 001-modellen forrige måned, den første batchen av Zeekr Dette er nok en viktig milepæl i selskapets globaliseringsstrategi og planlegger å akselerere den internasjonale ekspansjonen, ifølge det ambisiøse kinesiske merket. Crossoveren er en viktig modell i ZEEKRs eksportstrategi og ble utviklet under ledelse av den anerkjente designeren Stefan Sielaff.

Modellen, knyttet til Volvo EX30, sies å være kompakt utvendig med en lengde på 4,43 meter, romslig og luksuriøs innvendig og kombinerer også komfort, rekkevidde og ytelse, samt bærekraftig teknologi og materialer. I Kina er Model X det foretrukne valget for innenlandske kunder i luksussegmentet. I følge produsenten bestemte nesten 20 % av 001- og 009-eierne seg for å oppgradere til X for å møte de høyere kravene til et familiekjøretøy.

Global Design Center ved søster Volvo og Lynk & Cos hovedkvarter i Gøteborg, Sverige inkluderer mer enn 400 medlemmer fra mer enn 30 forskjellige land og regioner.

Related Videos

Leave a Comment