Home » Langrennshammeren får konsekvenser for Supernasjonen! Superstjernen Kläbo ble også rammet

Langrennshammeren får konsekvenser for Supernasjonen! Superstjernen Kläbo ble også rammet

by Ashley Olsen

Resultatet er en kostnadspolitikk som åpenbart vil ha direkte innvirkning på VM-troppen. Som den norske avisen Verden-promenaden Ifølge rapportene har det allerede funnet sted et hastemøte mellom representanter for forbundet og aktive langrennsløpere rundt superstjernen Johannes Hösflot Kläbo.

Under dette møtet ville utøverne blitt informert om tiltakene som ville bli iverksatt for å kompensere for de økonomiske tapene.

Største reduksjon: Lagstørrelser bør reduseres. Forrige sesong hadde det norske laget 24 utøvere. I fremtiden vil det bare være 20. Antall menn bør reduseres fra 13 til 10 og antallet kvinner fra 11 til 10.

Hvilke utøvere det gjelder vil bli endelig bestemt neste mandag. Da står den offisielle presentasjonen av troppen for sesongen 2023/2024 på programmet.

Men det er ikke bare lagstørrelser som må reduseres. Det bør også spares på sommerforberedelser og på stjernenes individuelle reiseplaner: Kläbo & Co. skal nå kun reise sammen på shoppingturer. I tillegg bør markedsføringstiltak og medisinske kostnader reduseres.

Det er uklart hvor mye penger Norgengros har investert i den norske foreningen, sa en talsperson for selskapet. Verden-promenadenat det var flere millioner norske kroner per år. Tolv kroner tilsvarer omtrent en euro.

Related Videos

Leave a Comment