Home » Ukens beste bilder fra DN-fotografer, uke 45

Ukens beste bilder fra DN-fotografer, uke 45

by Liv Ullmann

Foto: Erik Simander

Et sted i Sverige. Han ble skutt og forlatt hjemløs. Nå søker Brian etter 20 jobber i måneden for å unngå et liv med kriminalitet, men har knapt råd til å betale husleien i en tid da svenske bymisjoner varsler den verste situasjonen på 30 år.

Se rapporten: Brian forlot livet av kriminalitet: «Tillit kan drepe»

Politiet bytter ut 70-90 hunder hvert år.  Hundrevis av hunder testes hvert år, men bare en tiendedel klarer å settes i tjeneste.

Foto: Anders Hansson

Grove. Det er mangel på politihunder i Sverige fordi for få hunder tåler politiets tøffe krav. Den tyske jaktterrieren Ivan blir testet av instruktøren Joakim Wendel, Ivan må demonstrere at han kan gjøre jobben sin, selv i vanskelige miljøer.

Se rapport: Stadig mangel på politihunder: Her er hvordan tøff politiutvelgelse skjer

Foto: Alexander Mahmoud

Stockholm. Med forestillingen «Liv og død Strömquist», som hadde premiere i Dramaten 8. mars 2024, reflekterer Liv Strömquist og regissør Ada Berger en bisarr samtidskunst. Temaet er selve eksistensen, inkludert menneskets ønske om å bli verdens friskeste 300-åring.

Se reportasjen: Liv Strömquists univers tar tilbake kontrollen over Dramaten

Jentene Zahra og Zeina er syv og åtte år gamle og er redde for å sove etter angrepet der faren ble slått.

Foto: Paul Hansen

Hebron Hills. Nybyggerne er sinte, bevæpnet og vil ha hevn. Aktivister bytter på å vokte palestinske landsbyer på Vestbredden, men de kan ikke være overalt.

– De holdt min kone og barn og sparket meg mens de ropte at jeg hadde 24 timer på meg til å rive huset mitt og flytte, sier Ahmed Jabbar.

Se rapport: «Vi måtte kjøpe mye blod»

Se flere bilder fra uken

Related Videos

Leave a Comment