Home » Tolv realitystjerner står overfor den største utfordringen i livet sitt: Joyn vil bringe hitformatet «Good Luck Guys» eksklusivt til Tyskland fra 9. november 2023 – Business & Volkswagen – News

Tolv realitystjerner står overfor den største utfordringen i livet sitt: Joyn vil bringe hitformatet «Good Luck Guys» eksklusivt til Tyskland fra 9. november 2023 – Business & Volkswagen – News

by Siv Jensen

München (ots) – Tropisk paradis kaller! Hvite sandstrender, turkist vann, strålende solskinn og tolv kjente realitystjerner midt i det hele. Men alle som forventer en altomfattende feriestedsferie i Thailand får en stor overraskelse: De bytter i luksuslivet for den ultimate eventyropplevelsen. Joyn bringer det vellykkede franske formatet «Good Luck Guys» til Tyskland – eksklusivt på Joyn fra 9. november 2023. Hvilket lag på to kommer sammen, overvinner de neste utfordringene sammen og tar hjem premiepengene på 20 000 euro?

Disse realitystjernene blir eventyrlærlinger: Aurelia Lamprecht, Dominik Brcic, Jade Übach, Juliano Fernandez, Kevin Schäfer, Melissa Heitmann, Michael Student, Michaela Barresi, Michelle Daniaux, Paco Herb, Yasin Mohamed og Zoe Saip.

For å bevise at de har mer enn de ser ut, leverer de tolv deltakerne alle luksusvarene sine ved den tropiske innsjekkingen. De møter lagkameratene og flytter inn i dårlig utstyrte hytter, med bare ryggsekker. På Lost Beach engasjerer Adventure Duos seg i utfordringer som presser dem til deres personlige grenser. I lag på to konkurrerer de i utfordringer for å vinne perler, den eneste valutaen i eventyrleiren. Deltakerne kan bytte perler i strandbutikken for å forbedre levekårene. Men prisene er høye og åpningstidene er korte. Til slutt vil bare de beste eventyrerne kreve premien. Hvilket reality-tv-par har allerede godt humør etter første dag og hvilket lag klarer å holde hodet kaldt til tross for de ekstreme forholdene?

«Good Luck Guys» begynner med en dobbel episode på Joyn som starter 9. november 2023. Ytterligere to av de 20 episodene vises hver uke på torsdager. En forhåndsvisning av de doble episodene er tilgjengelig eksklusivt på Joyn PLUS+. Realityshowet er en realityserie utviklet av Banijay Productions France og distribuert internasjonalt av Banijay med tilpasninger i blant annet Danmark, Sverige, Norge og Nederland. Good Times Fernsehenproduktions-GmbH produserer formatet eksklusivt for Joyn i Tyskland for første gang.

Om Joyn

Det beste kommer sammen på Joyn: TV slik du kjenner det og streaming som du aldri vil være foruten. Enkel å sette opp, men vanskelig å forestille seg uten. Fordi Joyn ganske enkelt ikke overlater noe å ønske: Joyn tilbyr et omfattende gratistilbud med en rekke direktesendte TV-kanaler, serier, dokumentarer og filmer på forespørsel, mediebiblioteker og sportsinnhold fra ProSiebenSat.1 og andre innholdspartnere, alt samlet på én enkelt plattform. Brukere får enda mer underholdning med premium Joyn PLUS+-tilbudet. Dette inkluderer ekstra betal-TV-kanaler og enda mer on-demand-innhold som eksklusive og originaler. Brukere kan spille av innhold på iOS-, Android- og Huawei-enheter, så vel som på nettet og via smart-TVer, Google Chromecast, PlayStation 4 og 5, Apple TV og Amazon Fire TV. Målet er å lage en omfattende tysk OTT-plattform for innhold på tvers av leverandører.

Joyn GmbH drives av Tassilo Raesig og René Sahm og er et 100 % datterselskap av ProSiebenSat.1 Media SE.

Pressekontakt:

For ytterligere informasjon om denne pressemeldingen, vennligst kontakt

Pressekontakt Joyn

Luisa Hollmann Mobil: +49 151 43140405 luisa.hollmann@joyn.de

Hvis du har spørsmål om formatet: PEPPERSTARK GmbH Luana Djuga Tlf.: +49 151 610 31317 luana.djuga@pepperstark.de

Originalt innhold av: Joyn, kringkastet av news aktuell

Presserommet til presseportalen: aktuell GmbH nyheter

Related Videos

Leave a Comment