Home » «The Legend of Zelda» skal bli en film: «The Holy Grail of Gaming»

«The Legend of Zelda» skal bli en film: «The Holy Grail of Gaming»

by Liv Ullmann

Nintendo vil bringe prinsesse Zelda, helten Link, skurken Ganon og den fiktive verden Hyrule til det store lerretet. Dette bekreftes av Nintendo-profilen Shigeru Miyamoto X.

– Jeg er glad for at de tør å gjøre det, sier Susanne Möller.

Men samtidig er hun nervøs, noe som kanskje er symptomatisk for spillere når favorittverket deres skal oversettes til en annen plattform.

– Det er veldig vanskelig å overtale en spiller om at noe blir bra når han allerede har fått sitt eget bilde av verket. Du var Link og du hadde disse følelsene. Så når noen andre tar kontroll over situasjonen og gir sin mening, blir det virkelig skummelt.

Produsert av Nintendo-veteran

Möller føler seg imidlertid litt mer selvsikker med tanke på at filmen skal produseres av Nintendo, som hun sier behandler Zelda-titler med forsiktighet, det samme gjør spillserieskaperen Shigeru Miyamoto.

– Da kan du være sikker på at det ikke skjer noe rart, sier han.

Ifølge henne er «The Legend of Zelda», den første installasjonen som dateres tilbake til 1986, spillverdenens hellige gral. Og han synes Nintendo er modige til å tørre å lage en filmatisering.

– Det er en spillserie som har vært med oss ​​utrolig lenge og som alle spillere har et forhold til.

Premieredato ikke satt

Filmen «Zelda» skal lages med «ekte» skuespillere og blir derfor ikke animert. Regissert av Wes Ball, som tidligere har jobbet med «Maze runner»-serien.

Ingen premieredato er satt.

Related Videos

Leave a Comment