Home » Johnson County Business News: 11. november

Johnson County Business News: 11. november

by Siv Jensen

UIndy fullfører større renovering av spisestuen

Quest Food Management Services, i samarbeid med University of Indianapolis, gjorde Quest en investering for å totalrenovere spisesalen og fornye mange av stedene rundt campus. I tide for tilbake til skolen har spisestuen åpnet seg til hele første etasje i Schwitzer Student Center, inkludert en stor sentrumsøy som vil fungere som et knutepunkt for å tilby nye spesialtilpassede alternativer i det nye rommet.

Den nye opplevelsen inkluderer en oppdatering til alle matstasjoner med fokus på roterende sesongbaserte tilbud, forbedrede sittemuligheter som høye seter og åpen tilgang for studenter til å spise, studere eller sosialisere, ladestasjoner for telefoner og bærbare datamaskiner og en ny versjon av bærekraft. innsats som å introdusere gjenbrukbart servise som kan tas ut.

IAW vil kjøpe vannselskapet

Indiana American Water kunngjorde at medlemmer av Silver Creek Water Corporation har stemt for at Indiana American Water skal bli vanntjenesteleverandøren i det sørlige Indiana-området.

American Water og Silver Creek Water har inngått en signert avtale om oppkjøpet. Hvis godkjent av Indiana Utility Regulatory Commission, vil omtrent 8000 vannkunder bli lagt til Indiana American Waters tjeneste.

Zidan Group refinansierer lokale leiligheter

Den ledende leverandøren av finansielle tjenester Merchants Capital kunngjorde at de har sikret lån på til sammen $184 millioner for å refinansiere eiendommer lokalisert i Indiana, Kentucky og Ohio. Avtalen ble fullført i samarbeid med Zidan Management Group, en Midtvest-basert flerfamilieoperatør og utvikler med mer enn 20 eiendommer i hele regionen.

Denne refinansieringen vil påvirke følgende eiendommer i Indiana.

  • Barton Farms Apartment Homes, Greenwood (262 enheter)
  • Bexley Village, Greenwood (276 enheter)

Mer enn 1500 Zidan Management Group-enheter som tilbyr naturlig forekommende rimelige boliger (NOAH) med husleie tilgjengelig for husholdninger som tjener 80 % eller mindre av medianinntekten i området vil bli påvirket.

Franciscan Health mottar nasjonal pris

Franciscan Health Indianapolis kunngjorde at det har blitt kåret til et av USAs 100 beste sykehus for hjerteomsorg og koronar intervensjon, ifølge ny forskning publisert av Healthgrades, den ledende markedsplassen som forbinder leger og pasienter.

Franciscan er det eneste sykehuset i Indiana som mottar hver av 2024-prisene, og sykehuset tilbyr det eneste fullservice programmet for hjerte- og karbehandling på sørsiden av Indianapolis. Tidligere i år introduserte sykehuset Essenz hjerte-lunge-maskin, en enhet som brukes under komplekse hjertekirurgisprosedyrer.

Healthgrades vurderer sykehus utelukkende etter kliniske utfall: risikojustert dødelighet og komplikasjoner. Ved å fokusere på det som betyr mest – pasientresultater – gir Healthgrades-vurderinger kritisk tilbakemelding for både pasienter og sykehus.

Nasjonal lærlinguke

Fra 9. til 13. november, gjennom Region 5 Workforce Board, inviteres arbeidsgivere i Region 5 til å anerkjenne verdien av registrerte læreplasser og fremme bevissthet og utvidelse av sektoren.

Region 5 Workforce Board er en ideell organisasjon. Styremedlemmer inkluderer næringsliv, utdanning, arbeidskraft og økonomiske interessenter fra de åtte fylkene, inkludert Johnson County. Rådet planlegger, implementerer og fører tilsyn med arbeidsstyrkeutviklingsprogrammer i sentrale Indiana finansiert av føderale og statlige ressurser.

Det er over 70 registrerte lærlingeprogrammer i Central Indiana. Lærlingeplasser kommer arbeidsgiverne til gode ved å sette dem i stand til å bygge en lojal og godt trent arbeidsstyrke. Registrerte læreplasser spiller en viktig rolle i å skape inntjeningsmuligheter for enkeltpersoner når de lærer og forbereder seg på en vei til gode jobber av høy kvalitet og godt betalte karrierer. Lærlinger drar nytte av umiddelbar inntjening og lønnsøkninger etter hvert som de utvikler seg gjennom opplæringen.

Rådet står klar til å bistå arbeidsgivere med å lage programmer. For ytterligere informasjon kontakt Lance Ratliff på [email protected].

Kommende Franklin Chamber-arrangementer

Franklin Chamber holdt nylig sitt novembermøte på Garment Factory Events. Bedriftsledere mottok en oppdatering angående Franklin Community Schools fra Dr. Brooke Worland, nestleder og Tina Gross, Chief Financial Officer.

Franklin Chamber søker paradedeltakere til Lighted Holiday Parade som vil finne sted klokken 17:30 2. desember under Downtown Holiday Lighting-arrangementet. Interesserte deltakere kan finne registreringsskjema, paraderute og flyteretningslinjer på kammerkontoret eller på https://www.franklincoc.org/holiday-parade-entries. Påmelding til paraden kreves innen 27. november.

Related Videos

Leave a Comment