Home » «The Boomer run» og popcorn chicken: de virkelige nyhetene fra Robbie Williams konsert

«The Boomer run» og popcorn chicken: de virkelige nyhetene fra Robbie Williams konsert

by Liv Ullmann

Tenk deg dette. Det er 1997. Bill Clinton er valgt til president, Titanic har debutert og Che Fu er på toppen av listene.

Men én mann ruver som en koloss over resten av populærkulturen: en hipster med engelhode og hår som når til himmelen i Brillcream. For millioner av fans er han ham: Angels-sangeren Robbie Williams.

Til entertainerens konsert på Mission Estate i helgen, ringte ekkoet av Williams» modne stemme gjennom vingårdene som manna fra himmelen til hans boomer-publikum.

Vi kan glemme så lett i denne alderen av Harry stiler de elsker at for en viss sekt av den hvite middelklassen er Robbie Williams som en tungt tatovert, mikrofonsvingende Jesus.

Og lørdag kveld ble Mission Estate-feltet (aka Coachella for Boomers) Rødehavet, da Robbie spilte rollen som Moses og boomerne brukte sine urbane spaserstokker for å komme seg.

Men virale TikTok-opptak maler et portrett av en merkelig folkeoppførsel, mens noen tvilsomme cateringfirmaer viser en surrealistisk vri på en gammel favoritt. La oss finne ut hva som gikk rart på Robbie Williams konsert på Mission Winery.

Hva skjer med Mission Estate catering?

Før Robbie Williams» publikum kunne hengi seg til rytmen til deres favoritt Now: That’s What I Call Music! sanger, de trengte næring og lette etter det i matbiler over hele landet.

Mens Sam Smith opptrådte på Aucklands Spark Arena med djevelhorn, gjorde Satan sin virkelige cateringjobb på Misison Estate – til overraskelse og forferdelse for Newshub-kringkasteren Lloyd Burr, tok kjøkkenet en bokstavelig definisjon av menyelementet «popcorn chicken.»

Begrepet «popcorn kylling» kan få deg til å drømme om den fingerslikkende gode KFC-varianten. Ikke slik.

Reporteren la ut en stillbilde av nattens popcornkylling, og igjen, kjære leser, vurder en utløseradvarsel brukt på slep.

Det er et strålende dadaistisk syn på popcornkylling – så langt, faktisk, fra den første ideen om maten at man skulle anta at food truck-kokken eller cateringfirmaet hadde en god sans for humor.

Retten, som ser ut som den ble bygget av kunstig intelligens og til og med har den tilfeldig skråstilte konstruksjonen som bare en minstelønnstjenestearbeider kan gi, er den villeste tolkningen av begrepet «popcornkylling».

Burr hoppet imidlertid til pottens forsvar: «$10. Avtale!»

Hvordan ble ting så rart på Robbie Williams-konserten?

Nå har en video blitt viralt av den såkalte «boomer run» – i det øyeblikket Robbie Williams-fans slipper løs for å sikre seg et suverent sete for showet, og henger fast ut disse Citta-håndklærne som et tegn på territorium.

Triggeradvarsel: Hvis du kommer over opptak av forbrukere som stimler seg sammen på Black Friday-arrangementer, synet av Harry Styles-fans som hulker over bildet hans, eller estetikken til ripsutløseren, bør du kanskje se bort.

I videoen (med det morsomme Angels-lydsporet) åpner en sidearbeider bokstavelig talt dørene for fansen. De kan ikke se utover kanten av stråhattene sine og faller ned i fluktstolene sine og suser over feltet for å finne et utmerket sted ved solnedgang.

Det er en scene som minner urovekkende om Danny Boyles 28 Days Later, bortsett fra at disse zombiene beveger seg som om de nettopp har sett et skilt med 50 % rabatt i Poi-rommet.

Robbie Williams i all sin paljettbelagte prakt, mens tilbedende fans strekker seg ut for å ta på Messiasen deres.

John Cowpland

Robbie Williams i all sin paljettbelagte prakt, mens tilbedende fans strekker seg ut for å ta på Messiasen deres.

Det er som om de løp fort nok, planeten kunne snurre bakover til 1997, og Robbie kunne dukke opp foran dem i all sin nakne rock-DJ-herlighet.

Hele scenen lukter eau de Kim Crawford – med en sjenerøs skvett sitrongress – med andre ord var det business as usual i Hawkes Bay.

Related Videos

Leave a Comment