Home » SunLive – Filmkveld har som mål å tilfredsstille suget etter drama på sykkel

SunLive – Filmkveld har som mål å tilfredsstille suget etter drama på sykkel

by Roald Amundsen

The Big Bike Film Night «Feature Series» er vertskap for visningene av den fascinerende terrengsykkeldokumentaren «THE OLD WORLD» i Tauranga tirsdag 30. november.

«Vårt «funksjonssett» fokuserer på å tilfredsstille sykkelentusiaster som ønsker mer sykkeldrama med dokumentarer i full lengde om en bestemt sjanger innen sykkelsport, og det er for mtb-brigaden! sier kurator Brett Cotter.

THE OLD WORLD er den første europeiske filmen dedikert til sykling som bygger bro mellom terrengsykling og BMX, men også mellom actionsport og spillefilm.

Filmet på en dedikert måte, sier Brett at hvert segment skildrer en viss disiplin, tankesett og landskap for å vise mangfoldet i europeisk ridekultur og landskap, og fanger essensen av europeisk sykling.

Fire års arbeid, detnominert til tre Sports Emmys, THE OLD WORLD ble produsert med de høyeste filmproduksjonsstandardene for å bringe en sportsfilm av høy kvalitet til skjermen.

Fra de avsidesliggende fjordene i Norge til det skotske høylandet, røffe alpine fjell og metropoler som Paris ble alle besøkt av teamet mens de reiste i to år for å fange Europas rike landskap og dets sykkelstjerner.

«Det er som en» hvem er hvem «av den europeiske sykkelscenen som vises i filmen Chris Akrigg, Martin Söderström, Emil Johansson, Rachel Atherton, Diego Caverzasi, Matthias Dandois, Nico Vink og Nico Scholze for å nevne noen av utøverne på BIG skjerm», sier Brett.

IL VECCHIO MONDO forteller på en unik måte de forskjellige disiplinene som sykkelen har å tilby, og forteller en historie om fantasi og lidenskap; noe som enhver sjåfør, sportsentusiast og drømmer kan relatere til.

THE OLD WORLD vises i Tauranga på Rialto Cinemas Tauranga tirsdag 30. november kl. 18.00.

For mer informasjon og for å kjøpe visittkort www.bigbikefilmnight.nz

Related Videos

Leave a Comment