Home » Strictly Come Dancing: Amy Dowden deler ødeleggende nyheter i forkant av Blackpool-uken

Strictly Come Dancing: Amy Dowden deler ødeleggende nyheter i forkant av Blackpool-uken

by Liv Ullmann

Amy Dowden avslørte at hun brakk foten, og tvang henne til å trekke seg tilbake fra åstedet Strictly Come Dancingden ikoniske Blackpool-uken.

Den profesjonelle danseren, 33, som først ble med i rollebesetningen til strengt tatt i 2017 kunngjorde hun at hun ikke lenger kunne konkurrere på BBC-showet tidligere i år etter at hun ble diagnostisert med stadium tre brystkreft og begynte å få cellegiftbehandling.

Dette betydde at Dowden ikke hadde vært involvert i danseshowet i en konkurransedyktig kapasitet, men hadde likevel dukket opp i en rekke episoder av den nåværende tjueførste serien.

I en ny helseoppdatering torsdag (16. november) delte Dowden den «hjerteskjærende» nyheten om at hun har brukket foten og ikke lenger vil kunne vises i de resterende episodene av programmet.

Nyheten kommer som et slag for Dowden som i forrige uke ga fansen velkomstoppdateringen om at hun hadde fullført alle de åtte syklusene med kjemoterapi, og delte en video som ringte den tradisjonelle klokken for slutten av behandlingen for å feire.

«Det var ikke uken jeg håpet på siden jeg ble ferdig med cellegift. Port out, men fikk dessverre en sko for en brukket fot», skrev Dowden på Instagram.

«Helt ødelagt og knust fordi dette betyr at jeg hadde planer om å danse i strengt tatt I år er det ikke lenger mulig å danse i salen. Det er dette som har holdt meg gående de siste månedene, la han til.

«2023 er absolutt ikke mitt år, la oss gå videre til 2024 sier jeg!»

Dowden spilte fortsatt flere opptredener i den siste serien av danseshowet, til tross for at han ikke konkurrerte det første året siden han ble med i 2017.

I oktober gjorde Dowden en overraskende opptreden på showet da hun ankom i en glitrende kjole i henhold til showets vilkår og betingelser. Dowden avslørte deretter at hun bestemte seg for å «utfordre de skallede» øyeblikk før hun dukket opp foran kameraene, med den profesjonelle danseren som ga henne æren strengt tatt rollebesetningsmedlemmer for å ha gitt henne «mot» til å droppe parykken.

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Dowden ble diagnostisert med brystkreft i mai og gjennomgikk en mastektomi i juli. Den profesjonelle danseren ble senere fortalt at hun måtte starte en cellegiftkur etter at legene fant ut at kreften hadde spredt seg.

Imidlertid feiret Dowden den 9. november etter å ha fullført alle de åtte syklusene med kjemoterapi.

«Vi er endelig her,» skrev den walisiske danseren på Instagram, da hun ankom sykehuset for sin siste cellegiftøkt. «Jeg gråt hele morgenen! Bare en ettermiddag med cellegift og så er jeg så heldig og takknemlig for å kunne ringe på den klokken! Jeg vil aldri ta det for gitt! Takket være den utrolige Sheldon-enheten! Dere er alle fantastiske NHS, alle sanne helter.

Til tross for at han ikke var i stand til å konkurrere, var danseren fortsatt sterkt involvert i inneværende sesong strengt tatt. Forrige uke delte BBC en video av den profesjonelle danseren som var vertskap for et gameshow med rollebesetningen i årets konkurranse.

I en mini-episode, som er en del av det «ekstra» innholdet som BBC distribuerer i løpet av serien, er den walisiske danseren programleder for gameshowet «Gamey with Amy».

Videoklippet, som ble lagt ut på sosiale medier, fikk stor ros fra fans som var henrykte over å se Dowden delta i årets arrangement. strengt tatt feiringer til tross for at han ikke kunne konkurrere på profesjonelt nivå på grunn av hans pågående kreftbehandling.

«Amy, du er så god på dette. Jeg vil gjerne se deg med quizshowet ditt,» skrev en fan.

«Jeg elsker at dere holder Amy involvert i showet selv om hun ikke er frisk nok til å danse,» skrev en annen fan. «Jeg gleder meg til han blir frisk og kommer tilbake på dansegulvet der han hører hjemme.»

Strictly Come Dancing fortsetter lørdag 18. november klokken 18.40 på BBC One.

Related Videos

Leave a Comment