Home » Standard Glastonbury-billetter legges ut for salg i dag – beste tips for å maksimere sjansene dine for å komme til festivalen

Standard Glastonbury-billetter legges ut for salg i dag – beste tips for å maksimere sjansene dine for å komme til festivalen

by Liv Ullmann

Det årlige vanvittige hastverket etter Glastonbury-billetter er over oss.

Standard helgebilletter til Glastonbury legges ut for salg klokken 09.00 denne morgenen, etter novemberstart salgsdatoene er utsatt på grunn av noe forvirring om registreringsprosessen.

Bussbilletter til ikonisk begivenhet på Worthy Farm i Somerset, som går fra 26.-30. juni neste år, er allerede utsolgt etter utgivelsen 16. november.

Her er alt du trenger å vite før du prøver å kjøpe billetter

Hvis du ikke har registrert deg ennå, er du ute av konkurransen foreløpig

Dessverre, hvis du ikke har registrert deg for å kjøpe billetter innen 17.00-fristen mandag 13. november, vil du ikke kunne kreve standardbilletter i dag.

Du vil imidlertid fortsatt ha en sjanse hvis du registrerer deg før april 2024, da Glastonbury vil ha en rekke videresalgsdatoer, og selge billetter som har blitt kansellert (datoer som ennå ikke er bekreftet).

Du kan be om det ved å klikke Her.

Hvor finner jeg billetter?

Billetter kan kun kjøpes kl glastonbury.seetickets.com når de er tilgjengelige.

Ingen andre nettsteder eller byråer vil tildele billetter, så hvis du ser noen andre som hevder å ha Glastonbury-billetter tilgjengelig for kjøp, er det mest sannsynlig en svindel.

Hvilke typer billetter er tilgjengelige og når?

Billetter inkludert bussreiser ble lagt ut for salg klokken 18 16. november, men er nå utsolgt.

Generelle inngangsbilletter legges ut for salg klokken 9 søndag 19. november.

Det vil være en ny mulighet til å få billetter i løpet av gjensalgsdatoene i april 2024.

Hvis du har kjøpt billett pluss buss-alternativet, er det obligatorisk å ta bussen du har valgt, og du vil først motta billetten når du går ombord på bussen.

Dette betyr at hvis du kjøpte mer enn én billett 16. november, må alle du kjøpte for i transaksjonen ta samme buss til Glastonbury.

Barn på 12 år og under når festivalen finner sted har gratis adgang og krever ikke billett eller registrering.

Du må imidlertid bestille ekstra bussseter for barn hvis du har bestilt en billett pluss bussreisepakke.

Hvorfor får Glastonbury folk til å registrere seg på forhånd?

Det er for å unngå billetttrafikk, sier Glastonbury.

Alle billetter er personliggjort med bilde av billettinnehaveren og kan ikke overføres til en annen mottaker.

Dette gjør det mye vanskeligere å selge dem videre til en høyere pris, noe som ofte er et stort problem man finner på andre festivaler og konserter.

Hvor mange billetter kan jeg kjøpe?

Du kan kjøpe opptil seks billetter om gangen, men alle du kjøper billetter til må være registrert hos Glastonbury.

Du trenger deres registreringsnummer og postnummer, så vel som ditt.

Hvordan fungerer bestillingsprosessen?

Når billettene er lagt ut for salg, sendes alle potensielle kjøpere til holder siden.

Glastonbury sier at brukere holdes på ventesiden til det er plass på filen bestillingssiden. Ventesiden oppdateres hvert 20. sekund for å søke etter en plass på bestillingssiden.

Når du har logget på, kan det hende du ser en nedstrippet, sparsomt utseende versjon av bestillingssiden.

Arrangører sier at dette er med vilje for å håndtere høy trafikk og betyr ikke at nettstedet har krasjet, så pass på at du ikke oppdaterer eller forlater siden.

Når du kommer til den første siden på bestillingssiden, må du skrive inn registreringsnummeret og postnummeret som er registrert for deg selv og de andre personene du prøver å bestille billetter for.

Når du fortsetter, vil detaljene du oppga vises på neste side.

Etter å ha dobbeltsjekket at all informasjonen din er korrekt, klikk «bekreft» for å gå til betalingssiden, hvor du må se gjennom/endre faktureringsadressen din, bekrefte betalingsinformasjonen din, godta vilkårene og fullføre utsjekkingen innen den tildelte tiden.

Gi deg selv den beste sjansen

De som er registrert og gleder seg til å gå, bør huske å få det grunnleggende riktig.

Her er must-haves hvis du vil ha noen sjanse til å få en billett:

God internettforbindelse. Du har ingen sjanse uten solid bredbånd.
Timing. Sørg for at du er på billettsiden nøyaktig klokken 09.00 den 19. november, selv om det betyr å stille inn en uønsket alarm på søndag.
Ingen distraksjoner. Det er tidsbegrensninger under bestillingsprosessen. Hvis du når det stadiet hvor du har blitt tildelt billetter, må du fortsatt se gjennom/endre faktureringsadressen din, bekrefte betalingsinformasjonen din, godta vilkårene og fullføre betalingen innen den tildelte tidsperioden.
Vær klar til å godkjenne betalingen din. Det er en mulighet, spesielt hvis du betaler for flere billetter, at du må gå gjennom ytterligere sikkerhetsspørsmål fra kortutstederen. Hold en enhet tilgjengelig for å sikre at du er klar til å gjøre dette raskt.
Ikke gi opp. Inntil du ser den illevarslende «UTSOLGT»-visningen på siden, er det fortsatt en sjanse. Like før den tid vil det vises en melding som sier «alle tilgjengelige billetter er tildelt,» som brukere ofte tror betyr at sjansene deres er over. Hva dette faktisk betyr er at bestillinger behandles for alle tilgjengelige billetter. Men hvis noen hvis ordre behandles ikke følger våre tidligere råd og går tom for tid, kan tapet være din gevinst.

Hjelper det virkelig å bruke flere enheter?

Du har kanskje sett bilder delt på sosiale medier av folk som sitter foran flere telefoner, bærbare datamaskiner og iPader, som alle er på billettopplastingssiden.

Glastonbury-nettstedet advarer om at bruk av flere enheter samtidig er «sløsing med verdifulle ressurser og gjenspeiler ikke festivalens etos».

«Vennligst bruk bare én enhet og én fane,» legger han til, «slik at du kan fokusere på å skrive inn detaljene dine uten å forvirre nettleseren din og hjelpe oss med å gjøre billettsalget så raskt og stressfritt som mulig for alle.»

I tilfelle prioriteringene dine ikke er festivaletos eller gjør billettkjøpsprosessen enkel for alle, er det verdt å merke seg at du må være veldig trygg på bredbåndsmulighetene dine for å bruke flere enheter.

For din skyld kan det være bedre å bruke én enhet med konsentrert tilkobling fremfor at flere bruker den i svakere doser.

Hva med flere faner på én enhet?

Dette ble berørt i forrige avsnitt, men Glastonbury uttaler definitivt at bruk av flere kort ikke vil øke sjansene dine for å lykkes.

Faktisk kan det gjøre det motsatte.

Glastonburys nettsted sier: «Forsøk på å bestille billetter online ved å bruke flere nettleserfaner kan forvirre billettprosessen og føre til at transaksjonen mislykkes.

«Vi anbefaler på det sterkeste at du bare bruker én nettleserfane når du prøver å bestille billetter, for å unngå mulige problemer med transaksjonen.»

Hvor mye koster billetter og betaler du på forhånd?

Billetter til Glastonbury 2024 vil koste £355, pluss £5 bestillingsgebyr.

Hvis du kjøper generelle inngangsbilletter, trenger du bare å betale et depositum på £75 og et bestillingsgebyr på £5.

Vær oppmerksom på at dette er kostnaden per billettså hvis du kjøper seks billetter, må du betale depositum og bestillingsgebyrer for hver av dem.

Du må da betale den resterende kostnaden for billettene dine den første uken i april 2024. Det er £280 per billett.

Hvor mange vil prøve å få billetter?

Ifølge National Broadband prøvde i fjor mer enn 2,5 millioner mennesker å få tak i de 135 000 billettene som ble tilbudt.

Billetttjenesten som tar for seg Glastonbury, See Tickets, hadde tekniske problemer i fjor under salgsvinduet 6. november, og ba senere om unnskyldning til folk som hadde «problemer med å prøve å bestille».

De spesifiserte ikke om dette skyldtes mengden trafikk på nettsiden.

Glastonbury-medarrangør Emily Eavis ba senere om unnskyldning til det «store antallet» mennesker som gikk glipp av det fordi «etterspørselen langt oversteg tilbudet».

Vi vet fra fru Eavis at selv på slutten av 2019 var det rundt 2,4 millioner mennesker registrert for Glastonbury-billetter, så dette nivået av etterspørsel er ikke en anomali.

Når får jeg billetten min?

Generelle inngangsbilletter vil bli sendt i slutten av mai eller juni 2024 til de i Storbritannia og EU.

De som har kjøpt en billett pluss busspakke må vente med å gå ombord på bussen for å motta billettene.

Hvis du bor utenfor Storbritannia og EU og kjøper en billett, vil den være tilgjengelig for henting i billettkontoret, med mindre annet er oppgitt.

Hva skjer hvis jeg mottar billetter, men ikke kan komme til Glastonbury?

Ikke få panikk; det er det videresalgsvinduet er til for.

Hvis du etter å ha kjøpt billettene innser at du ikke kan delta, må du ganske enkelt ikke betale de resterende £280 du skylder per billett før fristen: 23.59 den 7. april 2024.

Innskuddet ditt vil automatisk bli refundert til deg, minus et administrasjonsgebyr på £25.

Det er et ekstra £15 avbestillingsgebyr for buss på billett- og bussbestillinger.

Din billett vil da bli videresolgt til noen andre i neste vindu.

Du kan også be om refusjon når som helst før fredag ​​3. mai 2024 via See Tickets» Kundeserviceside.

Fra og med 3. mai refunderes ikke billetter.

Ikke prøv å selge billetter selv. Som tidligere nevnt er alle kort personlig og kan ikke overføres til en annen mottaker.

Hva er inkludert i billetten?

Her er en liste over alt Glastonbury sier er inkludert i billetten:

• Inngang til festivalen, med over 3000 forestillinger på mer enn 100 scener
• Fem netter camping (ingen forhåndsregistreringsavgift)
• Gratis program
• Gratis påfylling av mobiltelefon
• Gratis avis på stedet
• Gratis mobilapplikasjon
• Gratis ved
• Kidzfield, hvor all underholdning, turer og aktiviteter er gratis
• Støtte til Oxfam, Greenpeace, WaterAid og «hundrevis av andre verdige formål»
• Midler til å forbedre festivalens infrastruktur og miljøpåvirkning

Nyheter fra himmelen

(c) Sky News 2023: Standard Glastonbury-billetter legges ut for salg i dag – beste tips for å maksimere sjansene dine for å komme til festivalen

Related Videos

Leave a Comment