Home » Sophia av Sveriges sønn stjeler vesken hennes på årsdagen for tronen

Sophia av Sveriges sønn stjeler vesken hennes på årsdagen for tronen

by Liv Ullmann

Sofia og barna hennes vakte oppsikt på tronens jubileum. Bilde: IMAGO/PPE

Ekte

Vera Siebnich

Den offisielle feiringen av tronen til kong Carl Gustaf XVI har ankommet den svenske kongefamilien. toppet seg denne helgen. Han har vært konge av Sverige siden 15. september 1973 og ønsket å feire femtiårsjubileet med hele familien.

Arrangementer fant sted i palasset og over hele byen gjennom uken, inkludert en jubileumskonsert der ESC-vinner Loreen også opptrådte.

To høydepunkter: en festlig parade gjennom Stockholm sentrum og en påfølgende konsert. Men overraskende nok var fokuset ikke lenger på kongen selv, dronning Silvia eller kronprinsesse Victoria, men på en av de unge kongelige.

Royals: Prins Gabriel stjeler showet

Kongen inviterte mange gjester til feiringen. Kong Harald av Norge kom til Stockholm sammen med dronning Sonja og dronning Margrethe av Danmark for å overvære tronens jubileum.

Andre medlemmer av den svenske kongefamilien var selvfølgelig også blant de inviterte. Victoria og ektemannen prins Daniel var der, det samme var prinsesse Madeleine og Chris O’Neill, selv om de kom til Sverige uten barna. Derimot tok prins Carl Philip og prinsesse Sofia med seg minst to av sine tre barn til paraden. Og hans nest eldste sønn vakte umiddelbart oppsikt.

Watson-appen for smarttelefonen din

Liker du å lese Watson? Last ned vår nyhetsapp på smarttelefonen din nå, selvfølgelig gratis! Han er på vei hit til Apple-appen og her for Applikasjon i Play Store. Du kan lese hva som venter deg i appen vår her. Og hvis du vil ha enda mer, bli en følger nå Instagram eller følg oss videre Tikk takk

Prins Gabriel har nettopp fylt seks. På paraden til ære for bestefaren beviste han at han hadde alt. For det kunne ikke ses på TV-bildene av konserten: Gabriel stjal raskt morens rosa veske.

Prinsesse Sofia med prins Gabriel, prins Daniel, prinsesse Estelle, dronning Silvia og kronprinsesse Victoria med prins Oscar ved kongens bursdagsfeiring på Stockholms slott på lørdag...

Sofias barn får spesiell oppmerksomhet under offentlige opptredener.Bilde: IMAGO/TT

Sekund «Svensk Damtidning» av Dolce & Gabbana og var derfor alt annet enn billig. På bildene publisert av portalen kan du se at Gabriel tydeligvis hadde mye moro med tilbehøret. Den lille prinsen poserte selvsikkert med sekken, noe Sofia åpenbart ikke hadde noen innvendinger mot.

Slik feiret de kongelige

Gabriel likte tydelig opptredenen hans. Prins Alexander, Sofia og Carl Philips eldste sønn, var også med, mens to år gamle prins Julian måtte bli hjemme på arrangementet.

For kongefamilien markerte konserten slutten på den offisielle feiringen av tronens jubileum. – Jeg tror kongeparet er veldig glade for at hele familien er samlet og at det garantert blir en liten middag med familien, sa hoffets talskvinne Margareta Thorgren til «Svensk Daintidning» om kongefamiliens videre planer for konsertkvelden. og paraden.

Han røpet imidlertid ikke om minikongene rundt Gabriel eller Victoria og Daniels barn, prinsesse Estelle og prins Oscar, også var til stede.

Related Videos

Leave a Comment