Home » Regissør Eromose skal skrive manuset til dyrevernsdramaet for LuckyChap

Regissør Eromose skal skrive manuset til dyrevernsdramaet for LuckyChap

by Liv Ullmann

Thomas «Eromose» Ikimi, direktør for Tribeca Film Festival-spilleren «88», har blitt benyttet for å skrive et nytt drama om en voldsom miljøforkjemper og dyrelivsaktivist.

Eremose skal skrive manuset til «Manaka», en historie inspirert av Saving the Wild-organisasjonen og dens grunnlegger Jamie Joseph. Den zimbabwiskfødte sørafrikaneren grunnla veldedighetsorganisasjonen for å hjelpe til med å beskytte neshorn mot krypskyting og for å fortelle autentiske historier om frontlinjearbeidere som beskytter arten mot utryddelse.

Robbie og LuckyChap-partnerne Tom Ackerley og Josey McNamara vil produsere sammen med Anthony Mastromauro for IM Entertainment og Charles Randolph. Brad Feinstein produserer og finansierer også gjennom sitt Romulus Entertainment-banner, sammen med sin utviklingspartner Christina Weiss Lurie fra Fourth & Twenty Eight.

«Det er en ære å jobbe med et prosjekt som er så viktig for Afrika. Den komplekse krisen med krypskyting av neshorn avslører bredere konsekvenser, ikke bare for Sør-Afrika, men for hele kontinentet. Problemet er mye dypere enn letingen etter neshorn, sa Eromose. «Jeg er henrykt over å lage denne viscerale actionthrilleren som endelig vil bringe denne mest presserende menneskelige krisen til mainstream.»

Eromase er Esan, en stamme av Edo-folket i Beninriket i dagens Nigeria. Han tilbrakte barndommen i Nigeria og England før han studerte ved Columbia University i New York. Hans første spillefilm, «Legacy», hadde premiere på Tribeca i 2010. «88» ble utgitt av Samuel Goldwyn Films i mars.

Eromose er representert av United Agents i Storbritannia og av Jeff Finkelstein og Tom Greenberg fra Del Shaw Moonves Tanaka Finkelstein Lezcano Bobb & Dang. LuckyChap er representert av CAA, Entertainment 360, Narrative og advokat Jeff Bernstein, Mastromauro er repetert av Linda Lichter fra Lichter, Grossman, Nichols, Adler & Feldman og Romulus av Larry Weinberg.

Related Videos

Leave a Comment