Home » Produksjonen av Polestar 4 er i gang

Produksjonen av Polestar 4 er i gang

by Liv Ullmann

Polestar 4 startet produksjonen i Hangzhou Wan, eller Hangzhou Bay, sør for Shanghai i Kina. Bilen, vanskelig å kategorisere siden den ikke er høy nok til å kalles en SUV og ikke lav nok til å være sedan eller stasjonsvogn, ble offisiell i april i år. Det mest interessante, eller i det minste det det snakkes om, er mangelen på bakrute. I stedet er det et lite kamera som ser tilbake og avslører hva objektivet fanger opp på en skjerm, også kalt «bakspeilet».

Modellen er basert på Geelys SEA-plattform for elbiler og er derfor relatert til for eksempel Zeekr 001, Smart #1, Lotus Eletre og Volvo EX30. I tillegg til at selve bilen må lages med en høy andel resirkulerte og bærekraftige materialer, mener Polestar at produksjonen også er «grønn» takket være fabrikken. Polestar 4 slipper ut den minste mengden karbondioksid av noen modell produsert av produsenten til dags dato.

LES OGSÅ: Polestar viser prototypen til 5-eren – og andre nyheter

Fabrikken gjør flere ting for å redusere skadelige utslipp og avfall, først og fremst når det gjelder vannbehandling, utslipp og avfall fra maling, og utslipp fra selve fabrikken.

Først ut av fabrikken er Polestar 4 malt i «Snow» farge og med «Swedish Gold» Performance detaljer. Men først og fremst vil det kinesiske markedet kunne gi en smakebit på den nye modellen, hvor de første bilene skal leveres i løpet av de neste ukene. Europa og Sverige må vente til tidlig neste år.

Mer fra fabrikken.
1 AV 2

Produksjonen av Polestar 4 er i gang.

Foto: Polestar

2 AV 2

Mer fra fabrikken.

Foto: Polestar

Related Videos

Leave a Comment