Home » JMU Football Bowl Waiver Denied Again – JMU Sports News

JMU Football Bowl Waiver Denied Again – JMU Sports News

by Roald Amundsen

Bilde med tillatelse fra JMU Athletics Communications

Av Bennett Conlin

NCAA avviste JMU fotballs forespørsel om kvalifisering etter sesongen onsdag, ESPN Pete Thamel rapporterte først. JMU bekreftet nyheten i en uttalelse.

«Vi er åpenbart skuffet over resultatet av NCAAs gjennomgang av forespørselen vår om bollefritak,» sa JMU i en uttalelse på sosiale medier. «Vi er triste for universitetssamfunnet vårt, og spesielt er vi knust for fotballprogrammet vårt, trenerne og studentidrettsutøverne som orkestrerte en ekstraordinær sesong og fortjente muligheten.»

Hva betyr det?

JMU kan fortsatt holde et bowl-spill hvis det ikke er nok kvalifiserte lag til å fylle de 82 lagslotene i 41 bowl-spill. Dette virker sannsynlig, basert på nyere anslag.

JMU kan imidlertid ikke spille en New Year’s Six bowl-kamp fordi Dukes ikke er kvalifisert for College Football Playoff-stillingen. Dukes vil heller ikke spille for Sun Belt Championship, ettersom ligaen tidligere har sagt at den ikke vil tillate et ikke-kvalifisert lag å spille om tittelen.

Dukes har fortsatt mye å se frem til denne sesongen, inkludert helgens kamp med App State, som har et besøk fra ESPNs College GameDay. Frafallstallene som avvises av JMU er et stort diskusjonstema på showet.

«Når vi snur siden, har vi en utrolig uke med College GameDay her og vår siste hjemmekamp, ​​så vi er fokusert på å maksimere disse øyeblikkene for universitetet vårt og feire seniorklassen vår,» heter det i JMUs uttalelse.

Related Videos

Leave a Comment