Home » Prinsesse Ingrid Alexandra kjemper mot tårene på bursdagen sin

Prinsesse Ingrid Alexandra kjemper mot tårene på bursdagen sin

by Liv Ullmann

Norsk prinsesse Ingrid Alexandra feiret 18-årsdagen sin på Slottet i Oslo. Det var ikke bare crème de la crème til det europeiske aristokratiet som deltok, men også følelsen.

En middag kunne ikke vært mer kongelig: Fredag ​​kveld deltok en rekke kjente medlemmer av det europeiske aristokratiet den store festmiddagen på Slottet i Oslo i anledning prinsesse Ingrid Alexandra av Norges 18-årsdag – glamorøse ballkjoler inkludert.

Bursdagsgutten valgte selv en lilla aftenkjole med lekne volanger og søte volanger på skjørtet for den spesielle anledningen. I tillegg hadde Ingrid Alexandra på seg diamantdiadem som ble gitt henne til bursdagen hennes, et dyrebart familiearvestykke.

De er alle fremtidige dronninger av Europa

Før den store feiringen startet ble det fredag ​​tatt tallrike gruppebilder, som den norske kongefamilien også delte på Instagram. Den første viser prinsesse Ingrid Alexandra omgitt av prinsesse Estelle av Sverige, prinsesse Catharina-Amalia av Nederland og prinsesse Elizabeth av Belgia. De er alle fremtidige dronninger av Europa. På bildet er også den to år gamle prins Charles av Luxembourg, som en dag skal bli storhertug av Luxembourg.

Related Videos

Leave a Comment