Home » Poengsum Jets vs. Raiders, høydepunkter, nyheter, inaktive og live-oppdateringer

Poengsum Jets vs. Raiders, høydepunkter, nyheter, inaktive og live-oppdateringer

by Roald Amundsen

Vi er nå halvveis i NFL-sesongen, men Las Vegas Raiders-sesongen er så vidt i gang.

Bare noen få dager etter at lageier Mark Davis ga trener Josh McDaniels reisepapirene sine og utnevnte Antonio Pierce til midlertidig hovedtrener, fortsatte Raiders med å slå New York Giants 30-6. Rookie-quarterback Aidan O’Connell får endelig en jevn mulighet til å spille og bli ordentlig evaluert. Running back Josh Jacobs fikk endelig berøringene han ønsket. Brede mottakere Tre Tucker, Davante Adams og Jakobi Meyers var alle en del av den overordnede planen. Og alle så ut til å være lykkeligere enn de hadde vært på noe tidspunkt i sesongen.

Så det er ikke akkurat den beste tiden for et slitende lag å ta opp mot de gjenfødte Raiders. Men New York Jets kan bare gå der timeplanen forteller dem, og i uke 10 skal de spille i Las Vegas. Lykken rynker fortsatt på Jets (Zach Wilson er fortsatt lagets startende quarterback), men de kan stoppe Raiders-fortellingen ved å vinne søndag kveld.

Følg Yahoo Sports mens den leverer de siste nyhetene, resultatene og oppdateringene under «Sunday Night Football» mellom Jets og Raiders.

Related Videos

Leave a Comment