Home » Nord-Wales-politiet finner fire kropper på jakt etter savnede tenåringer – live

Nord-Wales-politiet finner fire kropper på jakt etter savnede tenåringer – live

by Ashley Olsen

Snowdonia-søk pågår etter fire savnede tenåringer

Likene til fire tenåringer ble trukket fra en veltet bil funnet delvis nedsenket i vann, sa politiet.

Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson og Hugo Morris var savnet etter å ha blitt hørt fra sist søndag morgen etter en campingtur i Snowdonia nasjonalpark, nord i Wales.

Men politiet i Nord-Wales har nå bekreftet at tenåringene, som var fra Shrewsbury, ble berget fra vraket av en sølvfarget Ford Fiesta.

Kjøretøyet ser ut til å ha forlatt veien i landsbyen Garreg, åtte kilometer fra byen Porthmadog, sa tjenestemenn.

Dette skjer etter oppstarten av en stor leteaksjon med helikoptre, kystvakten og fjellredningsteam tidlig i morges.

Nord-Wales politisuperintendent Owain Llewelyn sa: «Offiserer deltok på stedet og fant en Ford Fiesta på taket delvis nedsenket i vann. Tragisk nok ble likene til fire unge menn funnet inne i kjøretøyet.

«På dette tidspunktet ser det ut til å være en tragisk ulykke, og våre tanker går til familien og vennene til de fire unge mennene i denne svært vanskelige tiden.»

1700595417

Politiet bekrefter at fire savnede tenåringer er døde i Nord-Wales etter «tragisk ulykke»

Liker er funnet under politiets søk etter fire tenåringer som ble savnet under en campingtur i Wales.

En massiv leteaksjon har blitt satt i gang etter Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson og Hugo Morris etter at de ikke klarte å komme hjem etter en overnattingstur til Snowdonia-området i Gwynedd.

Likene deres ble funnet i en sølvfarget Ford Fiesta som så ut til å ha forlatt veien på A4085 ved Garreg, nær Tremadog. Han ble funnet veltet og delvis nedsenket i vann, og undersøkelser pågår.

Holly Evans21. november 2023 kl. 19.36

1700590984

Shrewsbury-ordføreren «dypt trist»

Ordføreren i Shrewsbury er «dypt trist» over dødsfallet til fire tenåringer funnet i vraket av en sølvfarget Ford Fiesta.

«Ordføreren er dypt trist over den tragiske nyheten om de fire Shrewsbury-studentene,» skrev Shrewsbury Town Council på X.

«Hjertet hennes går ut til deres familie og venner som har lidd et umåtelig tap, og hun kondolerer. Måtte Shrewsbury-samfunnet komme sammen i denne forferdelige tiden.

Alexander Butler21. november 2023 18:23

1700590251

Etterforskning pågår av årsakene til ulykken, ifølge politiet

En etterforskning er i gang for å identifisere de fire tenåringene som ble funnet i kjøretøyet og forstå årsaken til ulykken, ifølge politiet.

«Selv om søket er fullført, pågår en etterforskning for å formelt identifisere personene i kjøretøyet og forstå hva som førte til denne tragiske hendelsen,» sa North Wales-politiet.

«Jeg vil benytte anledningen til å offentlig takke medlemmer av nødetatene, frivillige fra søkebyråer og medlemmer av publikum som støttet oss i dette søket.»

En politisperring i Nord-Wales da nødetatene fanget likene til fire tenåringer

(BBC)

Alexander Butler21. november 2023 kl. 18.10

1700589786

Tenåring «løy» om hvor han skulle, sier mor

Harvey Owens mor sa at hun ikke var bekymret for hvor han befant seg fordi han «løy» om hvor han skulle.

Owen skrev på Facebook og sa: «Jeg var ikke bekymret i går da han løy om hvor de skulle. Jeg var bekymret kvelden før da jeg ikke kunne få tak i ham fordi han fortalte meg at han stoppet hjemme hos sin venns bestefar. Venner forsikret meg om at han rett og slett ikke hadde noe signal.

(North Wales Police/PA Wire)

Alexander Butler21. november 2023 kl. 18.03

1700587874

Vake i kirken

Nye samfunnsreaksjoner kommer til den tragiske nyheten om funn av lik under politiets søk etter de savnede tenåringene.

Trinity Churches i Shrewsbury sa at de ville holde en «tid og rom for å be» i morgen tidlig.

I en uttalelse på Facebook sa han: «Vi fikk vite i ettermiddag om de tragiske dødsfallene til fire tenåringer i Nord-Wales. De hadde nylig gått på Meole Brace School. Våre tanker og bønner går til deres familier, venner og samfunnet for øvrig i denne svært triste tiden.

«Det vil være tid og rom for bønn på Trinity Centre onsdag 22. november fra kl. 09.00, med andre tider etter avtale.»

Alex Ross21. november 2023 kl. 17.31

1700587284

Shrewsbury Town Football Club gir en uttalelse

Etter nyheten om at fire kropper var funnet under søket etter fire savnede tenåringer fra Shrewsbury, ga byens fotballklubb ut en uttalelse på Facebook.

Det sto: «Tankene og kondolansene til Shrewsbury Town Football Club er med alle som er berørt av de hjerteskjærende og ødeleggende nyhetene fra Nord-Wales. »

Alex Ross21. november 2023 kl. 17.21

1700586521

«Godt tenkt på»

Harvey Owen studerte for sin bachelorgrad ved Shrewsbury College etter at han forlot Meole Brace School i Shropshire-byen tidligere i år.

I et intervju med BBC tidligere i dag sa moren hans Crystal Owen at hun ikke visste at sønnen hennes campet, og trodde han hadde gått for å fortelle det til en venns bestefar.

17-åringen har tre søsken.

Alan Doust, rektor ved Meole Brace School, sa: «Jev, Harvey og Wilf forlot oss i fjor på slutten av år 11, og Hugo året før. De fire guttene var gjennomtenkte [of] og godt kjent for skolemiljøet.

(North Wales Police/PA Wire)

Alex Ross21. november 2023 kl. 17.08

1700585734

“Virkelig hjerteskjærende”

MP Liz Saville Roberts svarte på nyhetene ved å takke søketeamene som var involvert og dele tankene hennes med tenåringenes familier og venner. Hun sa: «Denne nyheten er virkelig hjerteskjærende, og fremfor alt, som foreldre, er våre tanker hos familiene og vennene til de fire unge mennene hvis liv gikk tragisk tapt i denne forferdelige hendelsen.

«Vi vil gjerne gi honnør til nødetatene og lokale fjellredningsteam som er involvert i leteaksjonen, og til publikum for deres hjelp med å lokalisere kjøretøyet. Ingen ord kan godt formidle sorgen denne nyheten bringer til hele samfunnet vårt.

Alex Ross21. november 2023 kl. 16.55

1700585607

“Desperat tid”

Superintendent Owain Llewelyn, fra North Wales Police, sa: «Jeg vil benytte anledningen til å offentlig takke nødetatene, medlemmer av frivillige søkebyråer og medlemmer av publikum som har støttet oss i denne forskningen.

«Og til slutt vil jeg be om at disse guttenes familier får privatliv i denne desperate tiden.»

(Nyheter fra himmelen)

Alex Ross21. november 2023 16:53

1700585475

Avdekket bil på taket

Superintendent Owain Llewelyn, fra North Wales Police, sa: «Offiserer deltok på stedet og fant en Ford Fiesta på taket delvis nedsenket i vann. Tragisk nok ble likene til fire unge menn funnet inne i kjøretøyet.

– Familiene til de savnede guttene er informert.

«Våre tanker er hos dem i denne desperate tiden. Selv om søket er fullført, pågår en etterforskning for å formelt identifisere personene i kjøretøyet og forstå hva som førte til denne tragiske hendelsen.

(PA/North Wales Police)

Alex Ross21. november 2023 16:51

Related Videos

Leave a Comment