Home » New India tar fatt på «Mission Worlds» for å få kritikere til å tie

New India tar fatt på «Mission Worlds» for å få kritikere til å tie

by Russell Crowe

Et ungt India vil prøve å legge all politikken bak turen til U23-VM i bryting som arrangeres i Belgarde. Målet vil være å bringe alle til taushet, inkludert regjeringen som har tvilt på deres brytingsevne.

India har aldri vunnet mer enn tre medaljer på aldersnivå siden konkurransen startet i 2017. Fra det medaljevinnende partiet ’17, er det bare Divya Karkan som har klart å gå opp i nivå. Hun vant en bronsemedalje på Commonwealth og Asian Games og var en to ganger asiatisk mester.

Den unge kvinnen er en del av U23 World Cup kvinners brytelag. Bekymringen for henne og resten av laget vil imidlertid være mangelen på forberedelser.

Wrestling Federation of India (WFI) er imidlertid optimistiske på at den nåværende gruppen vil hente inspirasjon fra Tokyo-OL og kadett- og junior-verdensmesterskap, der India hadde en minneverdig utflukt.

Et nytt lag med noen kjente fjes til U23 verdensmesterskapet i bryting

Av de 30 bryterne (10 hver i gresk-romersk, fristil og kvinnebryting) fant seks brytere veien til seniorsiden. WFI valgte gullmedaljene til U23 nasjonale mesterskap som ble holdt i Amethi i september.

Mens Sunil Kumar, Ashu og Sajan var faste på det gresk-romerske laget, er Divya og Nisha blant de beste i sine respektive vektklasser.

Sandeep Singh er den siste som ble med på seniorlaget. Han vant forsøkene på 74 kg for OL-kvalifiseringen, men klarte ikke å bestille køyeplassen. Punjab-bryteren rykket deretter opp til 86 kg, hvor han konkurrerte på det nylig avholdte verdensmesterskapet i Oslo, Norge.

Les også: WFI støtter bryternes beslutning om å flytte Delhi HC mot eksklusjon fra SAI

Men det er også mange som ikke har skrytt av en stor nasjonal eller internasjonal rekord de siste tre årene. Dette har også blitt et stridspunkt for Indian Sports Authority (SAI) for å ekskludere seks brytere fra deres gratis statlige fordel for U23 World Wrestling Championship.

SAI foreslo også at Wrestling Federation of India også skulle inkludere trenere fra akademier som produserer flere kontingente medlemmer.

Mangel på trening til U23-VM i bryting

En faktor som kan skade det indiske laget er at forberedelsene deres til verdensmesterskapet ikke var ideelle. Amethi National Championships var den første konkurransen på like mange måneder for laget, og det var ikke noe nasjonalt felt før U23 World Wrestling Championship. WFI hadde bedt bryterne om å fortsette å trene i sine respektive bryteakademier.

U23 verdensmesterskap i bryting

Freestyle: Saurabh, Suraj Rajkumar Kokate, Parvinder, Naveen, Parveen Malik, Vicky, Sandeep Singh, Gurdeshwar Singh, Sahil og Mohit.

Gresk-romersk: Arsad, Vikas, Neeraj, Ashu, Vikas, Sajan, Rohit Dahiya, Sunil Kumar, Deepanshu, Aryan Panwar.

Kvinners: Shivani Pawar, Ankush, Anju, Kitika, Pushapa, Radhika, Nisha, Monika, Divya Kakran, Bipasha

U23 verdensmesterskap i bryting LIVESTREAMING: Direktesending av U23 Wrestling World Championships vil være tilgjengelig på WrestlingTV.in.Related Videos

Leave a Comment