Home » Mor forlatt i et mugne hus frykter for barnas helse da en lille sønn ble innlagt på sykehus

Mor forlatt i et mugne hus frykter for barnas helse da en lille sønn ble innlagt på sykehus

by Edvard Munch

En skotsk mor som ble tvunget til å flykte fra sitt tidligere hjem før hun ble forlatt i en mugne borettslagseiendom frykter for barnas helse. Khylie Ramsay flyttet inn i Glasgow-hjemmet med sine fire barn for 12 måneder siden etter å ha blitt kastet ut av sitt siste hjem av voldelige naboer, men oppdaget raskt farlig svartmugg som vokste på det nye badet hennes.

Den psykiske helsearbeideren tok kampen sin til den lokale MSP og statsminister Humza Yousaf på fredag ​​etter at sønnen Riley, 10, ble innlagt på sykehus på grunn av sin astma. Tester viste at lungene hans bare fungerte på 30 prosent – med leger som skrev til Wheatley Homes Glasgow og advarte om faren for svart mugg for astmapasienter.
Khylie sier at hennes yngste sønn, ett år gamle Mason, også har lidd av soppinfeksjoner i øynene samt andre luftveisproblemer siden han flyttet inn i huset. 36-åringen sier at selv om noe reparasjonsarbeid har blitt utført, mener hun at problemet er «fylt ut».

Khylie sa til Record: «Det er ille nok at vi måtte forlate det gamle huset vårt, men jeg er på slutten med den nåværende situasjonen. Jeg vil ikke stoppe før det er helt trygt eller at vi vil bli fordrevet. Jeg gjør det ikke Jeg tror ikke denne eiendommen passer for alle, spesielt barn og personer med alvorlige helseproblemer.

«Min sønn Riley har svært alvorlig astma og ble nylig innlagt på sykehus fordi lungene hans bare fungerte ved 30 prosent. Legen sa at han trodde det var på grunn av leveforholdene hans og skrev til Wheatley Home for å uttrykke bekymringene. Han er nå på nye medisiner og hans inhalatorer har blitt økt.

Den hardtarbeidende moren sier at hennes astmatiske sønn, Riley, 10, ble innlagt på sykehus etter at lungefunksjonen hans falt.(Bilde: gitt)

Ikke gå glipp av de siste nyhetene fra hele Skottland og utover – registrer deg på vårt daglige nyhetsbrev her.

«Min lille baby Mason lider også av konstante pusteproblemer og konstant forkjølelse og igjen sa fastlegen at det var på grunn av mugg og fukt. Jeg vil at barna mine skal være trygge i hjemmet sitt og akkurat nå føler jeg ikke at de er trygge.

«Jeg tror ikke bekymringene mine blir tatt på alvor eller behandlet raskt. Badet er ekkelt. Det er dekket av mugg og fuktig.

Related Videos

Leave a Comment