Home » Mette-Marit fra Norge: Gleder meg til nasjonaldagen

Mette-Marit fra Norge: Gleder meg til nasjonaldagen

by Ashley Olsen

Vifter med flagg på den kongelige balkongen, undrer seg over paraden som går forbi, hilser på folk i kostyme: Alt dette blir mulig igjen for den norske kongefamilien neste tirsdag! Det skandinaviske landet feirer tradisjonelt nasjonaldagen 17. mai, og etter kun å ha hatt en lettversjon av festivalen de siste to årene på grunn av pandemien, kan den endelig feires igjen. Forventningen er derfor stor, spesielt for norske Mette-Marit (48). «Det blir veldig hyggelig. Vi er veldig glade,» begeistret kronprinsessen. Og kronprins Haakon (48) er også sikker: «At folk kan være ute og feire som de kjenner og elsker det, uten for mange begrensninger – det blir fantastisk».

Datteren til Mette-Marits og Haakon var forresten for to år siden Ingrid Alexandra (18) Nasjonaldagsstjerne. Du kan se hvorfor i videoen!

Mette-Marit, Haakon & Cie: Hele kongefamilien samles til nasjonaldagen

Retten har allerede bekreftet at hele kongefamilien møtes førstkommende tirsdag til Norges nasjonaldag. Det blir ikke bare en stor parade, men også flere opptredener fra den norske kongefamilien. På den ene siden skal kong Harald (85), dronning Sonja (84), Mette-Marit, Haakon, Ingrid Alexandra og broren Sverre Magnus (16) hilse fra balkongen på Det Kongelige Slott i Oslo. På den annen side bør også den tradisjonelle båtturen i Oslofjorden finne sted. Ettersom Mettes uekte sønn, Marius Høiby (25), ikke er offisielt medlem av kongefamilien, vil han ikke delta på feiringen.

Royals of Norway: sammen feirer de med folket

På nasjonaldagen har også norske statsborgere sjansen til å se kronprinsparet live. Allerede klokken 08.15 vil Mette-Marit og Haakon følge barneparaden foran trappen til Gut Skaugum, deres hjem. Deretter drar ekteparet med barna til Slottet i Oslo, hvor familien og kongeparet går inn på den kongelige balkongen. Det er foreløpig ikke offentliggjort om også Haakons storesøster, Märtha Louise fra Norge (50), blir med på festen. Men én ting er sikkert: Den norske kongefamilien gleder seg til å være nær folket sitt igjen og feire med dem. Det er godt mulig at Mette-Marit og Haakon også vil vise sine store følelser for hverandre foran et publikum. Det ville ikke vært første gang!

I videoen kan du se hvor forelsket de to er selv etter 21 års ekteskap!

Related Videos

Leave a Comment