Home » Marvelous Margaret vinner September Individual Outstanding Person Award

Marvelous Margaret vinner September Individual Outstanding Person Award

by Edvard Munch

Bildet over under presentasjonen er Chief Nursing Officer Marie Crofts, Oxfordshire Peer Support Coordinator Will Gibson, Oxon Perinatal Team Manager Caren Duley, Support Worker av Perinatal Peers Margaret Louch og administrerende direktør Grant Macdonald.

Margaret er et verdsatt medlem av Oxfordshires spesialiserte perinatale team som gir vurdering og behandling for kvinner med komplekse og alvorlige psykiske problemer under og etter graviditet. Det er vanlig at kvinners psykiske helse og velvære påvirkes i løpet av denne tiden, og denne tjenesten hjelper til med å støtte nybakte mødre når de trenger det mest, med sikte på å forbedre tilgangen til behandling og bedre resultater for kvinner og deres familier.

Margaret har opplevd dårlig psykisk helse og dette deler hun med foreldrene hun jobber med. Dette lar dem føle seg virkelig hørt og føle seg trygge når de deler historiene sine med henne. Hun sørger for at de kan være åpne og ærlige med henne samtidig som de beholder sin verdighet, samtidig som de utvikler svært tillitsfulle forhold til foreldrene.

Hans eksepsjonelle omsorg for pasienter/tjenestebrukere bidrar betydelig til teamets suksess og spesielt til foreldrenes velvære.

Hun blir sett på av kollegene sine som en stor rollemodell, som alltid jobber etter beste evne, støtter jevnlig andre kollegastøttemedarbeidere i opplæring og holder foredrag om kollegastøtte, for å fremme det utrolige arbeidet teamet gjør og demonstrerte eksepsjonelt arbeid. innovasjon.

Margarets pris fremhever hvor verdifull levd erfaring kan være når man gir omsorg for å bygge tillit og forståelse – vi er virkelig takknemlige for Margaret for å dele dette.

Nominasjon

Personen som nominerte Margaret ba om å være anonym, sa hun:

Margaret har gjort en enorm forskjell for mange av foreldrene våre, inkludert mødrene, pappaene og babyene våre, ved å være der for familien, lytte til dem og gi dem gode råd og støtte når de går gjennom det som ofte er vanskelige tider. Hennes levde erfaring gir henne verdifull innsikt i hva disse familiene føler.

Margaret hjelper kontinuerlig med å lede kollegastøttegruppen og gjennom dette har hun støttet kvinnene og gitt gode råd basert på hennes egen erfaring. Hun er i stand til å få kontakt med kvinner gjennom personlig forståelse, og gir dem håp ved å demonstrere hvordan hun jobber med sin mentale helse for å tilby denne støtten. Hun gir også viktig støtte til vårt mentale helseforum, hvor hun igjen kan gi det håpet.

Margaret deltar ofte på møter for å diskutere fremdriften til kollegastøtteopplæringen og selve rollen. Hun har vært kollegastøttemedarbeider i fire år og er i stand til å gi en oversikt over hva denne rollen innebærer, områdene hun jobber hardt for å etablere denne rollen, for å sikre at hun holder seg oppdatert med kollegastøttegrupper.støtte og kontinuerlig opplæring til forbedre sin rolle. .

Publisert: 15. november 2023

Related Videos

Leave a Comment