Home » Märtha Louise fra Norge: «Tiden renner ut»: Stor bekymring for hennes Durek

Märtha Louise fra Norge: «Tiden renner ut»: Stor bekymring for hennes Durek

by Edvard Munch

De regnes som et absolutt drømmepar! I 2019 formaliserte prinsesse Märtha Louise av Norge (50) og Durek Verrett (47) sin lykke. Siden den gang har de to ofte vært kjærester i offentligheten og på sosiale medier – selv om den amerikanske sjamanen jevnlig skaper overskrifter på grunn av sin rutete fortid.

Dobbel alien-pakke! Vi viser deg Märtha Louise og Dureks sprø partnerlook i videoen over.

I en tid nå har livet deres sammen vært overskygget av helseproblemer, fordi: Durek Verrett trenger akutt en ny nyre. Han fikk en donornyre fra søsteren Angelina i 2012, men tilstanden hans har siden blitt betydelig forverret. Tidligere i år ble det kjent at prinsesse Märtha Louise ikke lenger var en mulig giver. Nå har Durek lidd neste tilbakeslag!

Prinsesse Märtha Louise av Norge: Forloveden hennes venter fortsatt på en ny nyre

Som avisen «Bild» melder, skulle 47-åringen få en nyre fra venninnen, den amerikanske sangeren Katerina Graham (32). Men hun ombestemte seg tilsynelatende på kort varsel og skjøv sjamanen unna. Det er foreløpig ikke kjent hvorfor den 32 år gamle kvinnen bestemte seg for ikke å donere nyren. Likevel er Durek nå i sjokk da han fortsatt frykter for livet sitt!

Durek Verrett trenger en ny nyre: «Situasjonen bekymrer meg mye»

47-åringen sa til «Bild»: «Situasjonen bekymrer meg mye. Jeg skulle ønske at faget endelig ble avsluttet. Tiden renner ut!» I mellomtiden la han åpent hvor mye tid den amerikanske sjamanen hadde igjen. Men som avisen Bild hevder å ha fått vite, skal prinsesse Märtha Louises forlovede fra Norge nylig ha blitt behandlet på en klinikk for sterke smerter.

Related Videos

Leave a Comment