Home » Kronprinsesse Mette-Marit av Norge: etter å ha bekymret seg for helsen sin på stadion

Kronprinsesse Mette-Marit av Norge: etter å ha bekymret seg for helsen sin på stadion

by Edvard Munch

Kronprinsesse Mette-Marit av Norge Etter å ha bekymret seg for helsen hennes på stadion

Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på Oslo Fotballstadion.

© imago images/NTB

Kronprinsesse Mette-Marit har vist seg offentlig igjen etter å ha avlyst en date på grunn av helseproblemer.

Etter å ha måttet avlyse en time av helsemessige årsaker for noen uker siden, viste norsk kronprinsesse Mette-Marit (49) seg igjen offentlig. Sammen med ektemannen kronprins Haakon (49) deltok hun på fotballkamp i Oslo 5. november og virket synlig blid og ved godt mot.

Mens kvinnene i de norske klubbene Stabæk FK og SK Brann kjempet om norgescupen på banen, heiet kongeparet dem frem fra tribunen på Oslos Ullevaal stadion. Mette-Marit holdt seg varm i stripet turtleneck og pufferjakke, det blonde håret hennes slanket tilbake i en hestehale. SK Brann-spillerne tok pokalen etter 3-1-seier.

Mette-Marit lider av kronisk lungesykdom

Bekymringen for Mette-Marits helse hadde økt i slutten av september. Den gang måtte hun avslutte en avtale på et kvinnesenter for tidlig. Ifølge palasset var årsaken bivirkningene av medisiner kronprinsessen tok for å behandle sin lungefibrose. Etter det var det i utgangspunktet ikke planlagt andre datoer for dem. Lungesykdommen gir «periodevis flere plager» for Mette-Marit, sa han.

Den norske kongefamilien hadde allerede i 2018 annonsert at kronprinsessen led av en kronisk lungesykdom. Av den grunn vil hun av og til gjøre færre offentlige opptredener i fremtiden, het det den gang. Lungefibrose var tilsynelatende oppdaget på et tidlig stadium, noe som har en gunstig effekt på behandlingen, forklarte den gang legen som behandlet kronprinsessen.

SpotOnNews

Related Videos

Leave a Comment