Home » Skiskyting-VM 2023 i live ticker: drama i stafetten! begavet gull

Skiskyting-VM 2023 i live ticker: drama i stafetten! begavet gull

by Roald Amundsen

Stafett under verdensmesterskapet i skiskyting 2023 på lørdag! En ekte klassiker er dagens orden i Oberhof. Både stafettlagene for menn og kvinner skal kjempe om tittelen ved verdensmesterskapet i skiskyting i 2023.

Mens tyske menn fortsatt venter på sin første medalje ved verdensmesterskapet i skiskyting 2023, har tyske kvinner allerede feiret to ganger i Denise Herrmann-Wicks skikkelse. Om mulig bør det bli neste medalje i stafetten på lørdag i skiskyting-VM 2023, for både menn og kvinner.

Skiskyting-VM 2023 i live-tickeren

Får menn sin første medalje i skiskyting-VM 2023 på stafetten? Vinner Denise Herrmann-Wick sitt neste stafettløp av edelt metall? Du kan få all informasjon om løpene i Oberhof her i livetickeren!+++ Oppdater live ticker +++

Lørdag 18. februar

Resultater fra kvinnestafetten

  1. Italia
  2. Tyskland
  3. Sverige

16.15: Sølv til Tyskland! Italia er verdensmester i kvinnestafetten. Sverige tar tredjeplassen.

16:10: Herrmann-Wick og Lisa Vitozzi ankommer den siste skytingen samtidig. Italieneren forblir frossen, Herrmann-Wick vingler med to reservedeler. Det er det for gullet.

15:56: Sophia Schneider viker for Denise Herrmann-Wick på andreplass. Avstanden fra italienerne i tet er noen få meter. gullet er inni!

15.39: På den andre børsen ligger Tyskland på andreplass. Hanna Kebinger kommer seg noen steder. Nå er Sophia Schneider i gang. Italia leder Frankrike.

15:18: Vanessa Voigt kommer uten feil. Ved første bytte ligger Tyskland på femteplass. Sverige leder.

14.58: Om noen minutter fortsetter vi med kvinnestafetten. Start for Tyskland:

skvadron av menn

  1. Frankrike
  2. Norge
  3. Sverige
  4. Tsjekkisk Republikk
  5. Tyskland

13:09: Frankrike er verdensmestere, Norge tar kun sølv og Sverige sikrer bronse. Tyskland er bare på femteplass.

12:51: Den siste endringen er gjort. Rees kjempet seg opp til femteplass for Tyskland. Tsjekkia og Frankrike fortsetter å lede, Sverige og Norge er et lite stykke unna.

12:29: Ved det andre skiftet ligger Tyskland kun på niendeplass. Kühn ble tildelt tre straffer. Medaljehåpet har allerede falt dramatisk. Leder Tsjekkia foran Frankrike og Sverige.

12:01: Ved første utveksling passerer tsjekkerne foran Sveits. Tyskland rykker inn til fjerdeplass. Nå kommer Johannes Kühn. Nordmennene ligger overraskende bare på 12. plass.

11:53: Etter første pitch leder Strelow løpet for Tyskland. Så langt er feltet fortsatt svært kompakt.

11.45: Sesongen har startet.

11:37: Gode ​​nyheter! Til tross for sterk vind kan stafetten gå i dag. Menn starter kl 11:45.

08:59: La oss starte denne skiskytterdagen med nyhetene som alle entusiastene har ventet på. Som nettopp annonsert av arrangørene, vil stafettene finne sted i dag. – Det internasjonale skiskytterforbundet og organisasjonskomiteen har bestemt dette etter intensiv konsultasjon med den tyske meteorologiske tjenesten og lokale myndigheter, sa en talskvinne for arrangøren.

Og igjen: «Arrangørene er fortsatt i nær kontakt med alle samarbeidspartnere og ansvarsområder. Dersom værsituasjonen forverres vil du få beskjed i god tid. Det ordinære jurymøtet vil også finne sted kl 10:45, hvor det sportslig avgjøres om løpene kan gå som planlagt.

Fredag ​​17. februar

23:21: «Sikkerheten til alle idrettsutøvere og våre fans er av høyeste prioritet, både på turer og under konkurranser,» forklarte Thomas Grellmann, leder av organisasjonskomiteen.

23:14: Arrangører, tilskuere og utøvere er for tiden bekymret for værmeldingen. Det er ventet kraftige vindkast på opptil 85 kilometer i timen i Oberhof lørdag. En endelig avgjørelse forventes ikke å bli tatt før tidlig lørdag morgen, meldte arrangørene fredag ​​kveld. Det internasjonale skiskytterforbundet IBU og Oberhofs organisasjonskomité er enige om dette.

22:01: Kvinner starter i følgende konstellasjon: Vanessa Voigt, Hanna Kebinger, Sophia Schneider og finalist Denise Herrmann-Wick

21:47: Følgende kvartett starter for menn: Justus Strelow, Johannes Kühn, Roman Rees og Benedikt Doll.

21:17: «Vi har et sterkt team der alle kan oppnå noe. Vi ønsker å starte i Oberhof med denne innstillingen og presentere oss godt i hjemme-VM, sa landstrener Kirchner før verdenscupen. Det er ingen tvil om at vi absolutt ønsker å kjempe om medaljer på stafettene, sa den tredobbelte olympiske mesteren.

20:29: Når det gjelder mennene, har verdensmesterskapet i skiskyting 2023 vært veldig forsiktig så langt. Tyskerne har ennå ikke klart å ta medalje. Benedikt Doll kom nær med sin 5. plass i singel denne uken.


Flere nyheter:


20:23: Det starter lørdag klokken 11.45 med herrestafetten. Damene starter så løpet kl 15.00.

Fredag ​​kl 20.11: Hei og velkommen til nest siste konkurransedag i skiskyting-VM 2023. Stafetten for både kvinner og menn står for døren på lørdag.

Related Videos

Leave a Comment