Home » ITV I’m A Celebrity: Nigel Farages ødeleggende helsekamp som forandret kroppen hans for alltid

ITV I’m A Celebrity: Nigel Farages ødeleggende helsekamp som forandret kroppen hans for alltid

by Edvard Munch

Nigel Farage spiller hovedrollen i I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! jungelen – og han er raskt i ferd med å bli en svært splittende karakter. Noen har bedt om en boikott av ITV-showet på grunn av utseendet hans.

Den tidligere lederen for UKIP og Brexit-partiet har kanskje allerede sitt eget show på GB News, men Nigel vil nå mange flere seere på det populære ITV-programmet. Nigel, 59, har hatt en lang politisk karriere.
Han var leder for UK Independence Party fra 2006 til 2009 og fra 2010 til 2016, og leder for Brexit-partiet (omdøpt til Reform UK i 2021) fra 2019 til 2021. Han var også medlem av Europaparlamentet (MPE) for Sør-Øst. England fra 1999 til Storbritannias uttreden av EU i 2020.

Lære mer Dessverre er I’m A Celeb-campkameratene ikke lenger med oss ​​ettersom en ny serie forbereder lansering.

Han hadde sitt eget radioprogram – The Nigel Farage Show – som ble sendt på LBC fra 2017 til 2020. Nigel er for tiden æresformann i Reform UK og programleder for GB News.

Men hva mer vet vi om politikeren bortsett fra karrieren? Nedenfor ser vi på den ødeleggende helsekampen som forandret kroppen hennes for alltid, så vel som hennes kjærlighetsliv, hennes fire barn og en nær-døden-opplevelse.

Nigel Farages ødeleggende helsekamp

I 1986 opplevde Farage først symptomer på det som senere ble oppdaget å være testikkelkreft. Han led av smerter som gjorde det vanskelig for ham å gå og satt igjen med en testikkel «stor som en sitron og hard som en stein».

Hans venstre testikkel ble deretter fjernet og kreften spredte seg ikke til noen andre organer. I sin bok, The Purple Revolution: The Year That Changed Everything, hevder Nigel at kreftsvulsten hans ble savnet av en rekke NHS-leger da han var 21. Han sa at det ble feildiagnostisert som testikkeltorsjon.

Related Videos

Leave a Comment