Home » Mona sprer Jesus i lokalpressen og kjøper reklame

Mona sprer Jesus i lokalpressen og kjøper reklame

by Liv Ullmann

I flere år nå har den svenske kristne TV-kanalen Kanal 10 vært jevnlig annonsert i nordlige aviser uten at kringkasteren selv har måttet gjøre noe. Bak står Mona Lundin, 70 år, som annonserer for å evangelisere.

Nyheter

· Publisert 19. november 2023 kl. 14.00

– Jeg kan ikke gjøre noe med det fordi vi må ut med budskapet om Jesus, det er dette jeg brenner for, forklarer ildsjelen fra nord på telefon i Världen idag.

Mona Lundin bor i samfunnet Bjästa, et par mil sør for Örnsköldsvik. Hun er singel og beskriver seg selv som «fattigpensjonist», men det er tydelig at annonsering på Kanal 10 fortsatt er noe hun anslår er verdt mellom 100 og 600 kroner per annonse hun får lov til å publisere.

«Kanal 10 – kanalen der du hører om Jesus 24/7», er det tilbakevendende slagordet, sier han, og håper ikke minst at folk som har det dårlig får se annonsen og dermed bli ført til Kanal 10 og høre om Jesus, men også folk som en gang var aktive i en kristen kontekst, men som så flyttet fra den.

– Min bønn er at den når ut til mennesker som er i den dypeste nøden, sier Mona.

Han hadde ideen etter at hun begynte å se Channel 10 selv og ble lidenskapelig opptatt av menneskene som så på kanalen.

Han sier det er tre forskjellige aviser han annonserer jevnlig i: ni ganger i året i gratisavisen Collage Natra som kommer ut i Bjästa og omegn, to-tre ganger i året i gratisavisen Avisen 7 som distribueres over hele Örnsköldsvik kommune og omtrent en gang i måneden i bygdeavisen Nord-Sverige som strekker seg over landsbygda over store deler av Västernorrland.

Mona er også tilstede på det tilbakevendende høstmarkedet Bjästa, som samler tusenvis av besøkende, hvor hun leier et sted for å informere om Kanal 10.

– Tro kommer fra forkynnelse og forkynnelse i kraft av Kristi ord. Det bibelordet er drivkraften min, forklarer Mona Lundin.

Related Videos

Leave a Comment