Home » IIM Lucknow og Emeritus lanserer Chief Technology Officer-program for å styrke Indias håpefulle og nye strategiske teknologiledere

IIM Lucknow og Emeritus lanserer Chief Technology Officer-program for å styrke Indias håpefulle og nye strategiske teknologiledere

by Edvard Munch

Med rask teknologisk integrasjon og digital innovasjon som finner sted over hele verden, har rollen som Chief Technology Officers (CTOs) i økende grad utvidet seg og omfatter storskala teknologisk transformasjon, alt fra strømlinjeforming av forretningsmodeller til modernisering av digital utbytteteknologi for å forbedre kundeopplevelsen. I anerkjennelse av den kritiske rollen til en CTO i dagens verden, har Indian Institute of Management Lucknow (IIM Lucknow), en av de ledende handelshøyskolene i India, inngått samarbeid med Emeritus, en global pioner i å tilby rimelig utdanning av høy kvalitet og praktisk for enkeltpersoner og organisasjoner for å lansere Chief Technology Officer-programmet.

Dette effektfulle, 10-måneders programmet er designet for nye og utviklende CTOer og CIOer som ønsker å få de praktiske aspektene ved strategisk skarpsindighet og innovasjon for å låse opp strategisk teknologiledelse. Programmet kan også hjelpe kunnskapsrike teknologiledere som ønsker å etablere strategisk teknologitilpasning for å generere positiv organisatorisk innvirkning og kreve en toppposisjon, samt gründere og ledere som ønsker å utnytte teknologi og innovasjon for å drive den digitale revolusjonen, nå og opprettholde konkurranseevnen. fordel og stimulerer virksomhetsvekst.

I følge Deloittes 2023 Global Technology Leadership Study sier 36 % av teknologilederne at de genererer inntekter fra data eller teknologi, og ytterligere 16 % planlegger å gjøre det i løpet av de neste to årene. Rollen til CTOs utvides aktivt og blir kritisk, ikke bare for forretningsvekst, men også for å støtte selskapets ESG-funksjoner sammen med deres bærekraftsmål. Med tanke på denne voksende rollen, har IIM Lucknows Chief Technology Officer-programmodul blitt veldig nøye utformet for å anerkjenne og trene ledere for denne rollen. Modulen inkluderer datastrategi og datavitenskapspipeline, innovasjon for kunstig intelligens (AI), banebrytende robotikk, ledende innen generativ AI, Blockchain og Metaverse, mestring av skystrategi og -adopsjon, digitalisering av forsyningskjedeverdien, adressering av algoritmisk skjevhet og etisk Hensyn Bærekraft og ESG Cybersecurity Imperative blant andre emner.

Dette programmet er designet for å gi fleksibilitet i læringen til deltakerne og inkluderer 100% live online klasser utført av det anerkjente IIM Lucknow-fakultetet. Det inkluderer også en 3-dagers fordypning på campus for nettverksbygging med andre CXO-er sammen med et hjørnesteinsprosjekt, forretningssimuleringer og casestudier fra den virkelige verden. Dette programmet er utviklet for å hjelpe fagfolk til ikke bare å få kunnskap og lære viktige teknologifunksjoner, men også for å lære dem hvordan de kan bruke denne kunnskapen til å utvikle sterke strategier og oppnå organisatoriske mål.

I en kommentar til lanseringen av programmet, sa Mohan Kannegal, administrerende direktør, India & APAC, Emeritus, «Vi er forpliktet til å tilby høyeffektive programmer for å gjøre det mulig for fagfolk å oppgradere, få inngående bransjekunnskap og lære nye utviklinger som integrerer ulike industrien. Rollen til CTO-er har utvidet seg de siste årene, og vi er sikre på utformingen og modulen til dette programmet, så vel som dets unike ved å inkludere viktige læringer som utvikling av en CTO-håndbok og ulike nye og essensielle teknologier som integrerer på tvers av bransjer. Vi er sikre på at dette programmet vil hjelpe disse C-Suite-lederne med objektiv, handlingskraftig innsikt til ikke bare å komme i gang med denne raskt skiftende forretningsverdenen, men også muliggjøre tilpasning, smartere beslutninger og robust ytelse for teamene deres , drive innovasjon i sin organisasjon og oppnå langsiktig bærekraftig forretningsvekst. Vi er glade for å samarbeide med prestisjetunge institusjoner som IIM Lucknow for å drive denne veksten blant CTOer og derfor deres organisasjoner.»

Kvalifisering for dette programmet inkluderer nyutdannede/diplominnehavere/kandidater med minimum 10 års arbeidserfaring. Dette programmet starter 30. desember 2023, med en avgift på INR 5 00 000 pluss gjeldende avgifter. Etter vellykket gjennomføring av programmet vil deltakerne motta et fullføringsbevis og vil være kvalifisert til å motta IIM Lucknow Executive Alumni Status som inkluderer ulike fordeler som Executive Alumni Status og tilgang til IIM Lucknow nyhetsbrev, blant andre.

For mer informasjon besøk programsiden Her.

Related Videos

Leave a Comment