Home » Her er hvor mye den nye Volkswagen Passat koster

Her er hvor mye den nye Volkswagen Passat koster

by Liv Ullmann

Vi visste at 2023 ville bli et travelt år for Volkswagen, som har valgt å presentere en hel rekke nye og oppdaterte modeller gjennom året. Vi kunne nylig annonsere salgsstarten av den nye Tiguan og nå kommer neste: den nye niende generasjonen Passat er nå tilgjengelig for kjøp.

I utgangspunktet er det Mild Hybrid 1.5 eTSI-versjonen med 150 hestekrefter og DSG-girkasse, akkurat som i tilfellet med Tiguan. Og den nye Passat som mild hybrid-versjon koster fra 437 900 SEK. Den er tilgjengelig i tre utstyrsnivåer og rabatten gjelder det laveste, Business. Elegance på mellomnivå koster 464 900 SEK og R-Line koster 489 900 SEK. Frem til nyttår vil du med kjøpet motta en trekk- og varmepakke, hvoretter kostnaden vil være rundt 28 000 SEK.

LES OGSÅ: Ny offisiell Volkswagen Passat Sport Combi

Modellen lanseres offisielt denne våren, det vil si «første kvartal 2024», og i tillegg til mildhybridversjonen kommer det også to plug-in-hybridversjoner og en dieselfirehjulsdrift. Plug-in-hybridene har 204 eller 272 hestekrefter og har begge et netto batteri på 19,7 kilowattimer, som skal være nok til ti mils kjøring på strøm alene. Alle hybridversjoner er forhjulsdrevne.

Den firehjulsdrevne dieselvarianten har en 2,0-liters motor med en effekt på 193 hestekrefter. Dieselen vil kun være tilgjengelig i to utstyrsnivåer, Business og R-Line.

Mildhybriden kan derfor bestilles nå, men det er ikke klart nøyaktig når første levering vil finne sted.

Related Videos

Leave a Comment