Home » Sri Lankas suspensjon opphevet av International Cricket Council, men de mister vertskapsrettighetene for U19 World Cup | Cricket nyheter

Sri Lankas suspensjon opphevet av International Cricket Council, men de mister vertskapsrettighetene for U19 World Cup | Cricket nyheter

by Roald Amundsen

Sri Lanka fikk fortsette å konkurrere internasjonalt i bilaterale cricket- og ICC-arrangementer; Imidlertid vil de ikke lenger være vertskap for ICC U19 Cricket World Cup for menn tidlig neste år, da arrangementet nå vil bli holdt i Sør-Afrika


11.51, Storbritannia, tirsdag 21. november 2023

Sri Lanka fikk suspensjonen opphevet av International Cricket Council, slik at de kunne fortsette å konkurrere internasjonalt i bilaterale cricket- og ICC-arrangementer.

ICC hadde suspendert Sri Lanka tidligere denne måneden for «brudd på forpliktelsene som medlem» og spesielt «forpliktelsen til å administrere sine saker autonomt og uten innblanding fra regjeringen».

Etter et ICC-styremøte på tirsdag, ble Sri Lanka gjeninnsatt som medlem, med en uttalelse utgitt som la til at fremtidig finansiering til Sri Lanka Cricket «vil bli kontrollert av ICC og ICC-styret».

De bekreftet også at Sri Lanka ikke lenger vil være vertskap for ICC U19 Cricket World Cup for menn tidlig neste år, som nå vil bli arrangert i Sør-Afrika.

Mer følger….

Dette er en nyhet som blir oppdatert og flere detaljer vil bli publisert snart. Oppdater denne siden for de siste oppdateringene.

Sky Sports gir deg liveoppdateringer etter hvert som de skjer. Få de siste sportsnyhetene, analyser, eksklusive intervjuer, repriser og høydepunkter.

Sky Sports er din pålitelige kilde for de mest populære sportsnyhetsoverskriftene og liveoppdateringer. Se direktedekning av favorittsportene dine – fotball, F1, boksing, cricket, golf, tennis, rugbyliga, rugby, NFL, dart, nettball og få de siste overføringsnyhetene, resultatene, resultatene og mer.

Besøk skysports.com eller Sky Sports-appen for alle de siste sportsnyhetsoverskriftene. Du kan motta push-varsler fra Sky Sports-appen for siste nytt fra favorittsportene dine, og du kan også følge med @SkySportsNews på Twitter for å motta de siste oppdateringene.

Related Videos

Leave a Comment