Home » Her er de nye elektriske DeLoreans

Her er de nye elektriske DeLoreans

by Liv Ullmann

Foto: DeLorean Motor Company

Snart er fremtidens gamle bil her – i ny årgang. Eksempler på DeLoreans elektriske nytolkning av DMC-12-filmbilen er nå sluppet.

Prosjektet med å relansere filmbilen til filmbilene, DeLorean DMC-12 fra 1980-tallet, har haltet, men samtidig jobber produsenten med en ny elektrisk modell.

Bilen, som ennå ikke er avduket under sitt egentlige navn, vil debutere på Pebble Beach Concours d’Elegance-arrangementet 18. august, men prøver av bilen er allerede sluppet. Det er også mulig å registrere seg for å se bilen i sin helhet før den offisielle åpningen.

Foto: DeLorean Motor Company

Bilen er kanskje elektrisk (originalmodellen hadde V6) men to ting kjenner vi igjen fra DMC-12; gabbiano slagdører og samarbeid med Italdesign. Bildene som er sluppet nå viser at bilen har en liten rampe langs baksiden – et ikke helt uvanlig designgrep på elbiler i dag. Det andre bildet viser også bilen bakfra og avslører ikke så mye mer av lampedesignet og at bilen har et mykere design enn originalen fra 1981.

Hva som er under skallet er ikke offisielt ennå, men det meste tyder på at det er EVX-plattformen som også er tilgjengelig på den østerrikske supersportsbilen Deus Vayanne.

Related Videos

Leave a Comment