Home » Kongefamilier: urovekkende nyheter fra Norge

Kongefamilier: urovekkende nyheter fra Norge

by Edvard Munch

1. april: Prinsesse Mary reiser alene

Mary fra Danmark har endelig kommet hjem. Hun kunne ikke reise til Australia på to år på grunn av pandemien. Nå har hun blitt overraskende sett Down Under. Blant annet publiserte «Daily Mail» bilder som viser kronprinsessen sammen med bestevenninnen i Melbourne. Der ruslet de to kvinnene rolig gjennom noen butikker og tok en pause på en kafé.

Royal-fans kan bli overrasket over at prinsesse Mary plutselig er i Australia. Hun var der sist i 2017. Det er uklart om prins Frederik følger med sin kone. Han har imidlertid en avtale i Danmark 4. april, så Mary reiste trolig alene.

31. mars: Hvordan går det egentlig med kong Harald?

Denne meldingen fra det norske kongehuset er urovekkende. Etter at kong Harald nylig ble smittet av koronaviruset og derfor måtte avlyse oppmøtet til prins Philips minnemarkering, annonserer palasset nå flere dårlige nyheter. Ifølge kongelig journalist Oskar Aanmoen kongen fortsatte å være sykemeldt. Det er foreløpig ikke kjent hvor lenge kong Harald blir fraværende, sønnen Haakon fortsetter å erstatte ham. Vi ønsker kongen god bedring!

30. mars: Prinsesse Madeleine ønsker et nytt familiemedlem velkommen

Prinsesse Madeleine annonserte søte nyheter på sin Instagram-profil: hennes Familien har vokst. Den lille «Bamsen» har nylig vært en del av familien, en bedårende hund med hvit pels. Den pelskledde lille vennen stirrer så uskyldig på kameraet på bildet Madeleine la ut på Instagram at du skulle tro han oppfant «hundestirringen» selv. Så utrolig søtt. Madeleine, ektemannen Chris O’Neill og deres tre barn vil garantert være sammen veldig fornøyd med det nye familiemedlemmet å få.

29. mars: Viktig opplevelse for Amalia fra Nederland

Amalia fra Nederland ble uteksaminert i fjor og feiret 18-årsdagen sin i desember. Men også direkte Etterfølger av kong Willem-Alexander Selvfølgelig virket deres første skritt inn i voksenlivet litt annerledes enn jevnaldrende. Etter endt studie ville Amalia, som så mange unge, ikke studere med en gang, men ville først prøve seg på yrkeslivet. Etter at palasset i lang tid har vært taus om Amalias praksisplasser, har det nå lekket ut noe.

Prinsessen opplever for tiden et aktivt liv på «Oranje Fonds». Stiftelsen hjelper familier, pensjonister og barn med ulike sosiale prosjekter og ble startet med tanke på bryllupet til Amalias foreldre i 2002. Det faktum at datteren valgte dette stedet for en praksisplass gjør forskjellen foreldrene hans må være veldig stolte.

Samtidig er det en stor forberedelse for tronfølgeren, for en dag som dronning vil hun også støtte spesielt sosiale prosjekter. Så bra at hun allerede kan få erfaring på dette området.

Related Videos

Leave a Comment