Home » Flaggskipet XPENG P7 Smart Electric Sedan debuterer i Norge

Flaggskipet XPENG P7 Smart Electric Sedan debuterer i Norge

by Russell Crowe

Utsalgsprisene starter kl 447.820 NOK, – for P7 RWD-versjonen, og 507.820 NOK, – for 4WD-versjonen. P7 Wing-utgaven, en modell som er anerkjent for sin unike saksedørdesign, er tilgjengelig på begrenset lager. Kunder i Norge kan bestille en eksklusiv P7 Wing (4WD) fra og med 599.900 NOK.

Uovertruffen ytelse med funksjoner skreddersydd for det norske markedet

Den stilige XPENG P7 har en kraftig batteripakke på 80 kW og har en rekkevidde på opptil 530 km (RWD) WLTP, med en 0-100 km/t-tid på 4,5 sekunder (4WD). Den norske versjonen P7 støttes av XPILOT 2.5 Advanced Driver Assistance System og XPENGs proprietære Xmart OS biloperativsystem med engelsk grensesnitt og intelligent stemmeassistent.

P7 har også et avansert surroundlydsystem fra Dynaudio og personlig stemningsbelysning, som skaper en eksklusiv kabinplass med ekstra komfort for syn, lyd og berøring for å levere en differensiert mobilitets- og livsstilsopplevelse.

P7 Wing utvider grunnlaget for P7, og kombinerer teknologien til P7 med et par spesialdesignede saksfrontdører for å maksimere dens sporty og dynamiske stil. Den avanserte svingdørdesignen, som tradisjonelt kun er tilgjengelig i superbiler, åpnes i forskjellige konfigurasjoner, med full integrering av sikkerhetssystemer og maksimal presisjon. P7 Wing vil bli tilbudt i en unik nyanse av grønn, formulert etter omfattende testing og fargejusteringer, og vil også være tilgjengelig i rødt og svart.

Bygge en lokal tilstedeværelse

P7 er XPENGs andre modell for det norske markedet, etter leveringen av G3 smart SUV. Lanseringen av P7 reflekterer XPENGs ambisjon om å bygge sin lokale tilstedeværelse i Norge. XPENG har etablert 17 lokale utsalgssteder og 21 serviceutsalg i Norge i samarbeid med sine lokale forhandlerpartnere.

«Vi er forpliktet til å bygge vår lokale tilstedeværelse med et langsiktig perspektiv,» sa han Christian Hem, salgsdirektør i XPENG Norge, på P7-lanseringsarrangementet i Oslo. «Lanseringen av P7 markerer et spennende nytt kapittel ettersom vi utvider vårt salgs- og servicenettverk og akselererer forretningsmomentumet vårt for bedre å betjene våre kunder i Norge«,» la Mr. Hem til.

P7-prøvekjøringen vil være tilgjengelig for norske kunder fra midten av november på større lokale utsalgssteder.

Av XPeng Inc.

XPENG er et ledende kinesisk intelligent elektrisk kjøretøyselskap som designer, utvikler, produserer og markedsfører smarte elbiler som appellerer til den store og voksende basen av teknologikyndige middelklasseforbrukere i Kina. Dens oppgave er å lede transformasjonen av Smart EV med teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. For å optimere mobilitetsopplevelsen til kundene sine, utvikler XPENG internt sin fullstack autonome kjøreteknologi og intelligente in-car operativsystem, så vel som de grunnleggende kjøretøysystemene, inkludert drivverket og elektrifisering/elektronisk arkitektur. XPENG er basert i Guangzhou, Kina, med hovedkontor i Beijing, Shanghai, Silicon Valley, San Diego Og Amsterdam. Selskapets smarte elbiler er produsert i Zhaoqing-anlegget, Guangdong Provins. For mer informasjon vennligst besøk https://en.xiaopeng.com.

KILDE XPENG

Related Videos

Leave a Comment