Home » Fed skaper handlingsrom – for å opprettholde mer og stramme til raskere

Fed skaper handlingsrom – for å opprettholde mer og stramme til raskere

by Siv Jensen

Eric Andersson, daglig leder Europa

I en digital tidsalder er det like logisk som det er åpenbart å utvikle denne typen tjenester. Det er også et økende behov, både hos banker og andre finansinstitusjoner og hos deres kunder. Kunder i dag etterspør enkle og intelligente digitale løsninger for bank- og finanstjenester, som de ulike digitale betalingsløsningene som er tilgjengelig på markedet i dag.

En del av en komplett formueforvaltning

Mange banker og andre finansinstitusjoner har imidlertid ikke holdt tritt med den digitale utviklingen der kundene ønsker å kunne bruke digitale tjenester når det passer dem best. Dette i en helt sømløs opplevelse. Kunder som ønsker å investere, spare til pensjonisttilværelsen, bygge en buffer, uavhengig av formuens størrelse, er intet unntak. I hovedsak er det snakk om å kunne tilby en bedre tjeneste i sammenheng med en komplett kapitalforvaltning, på en enkel, oversiktlig og transparent måte.

Resten av verden ligger foran

Denne typen skybaserte tjenester vokser raskt i resten av Europa og rundt om i verden. Nå er tiden inne for Norden hvor tilsetningsstoffer lanserer den første nordiske løsningen innen Wealth-as-a-Service.

Samarbeid med svenske Evida

– I den nordiske lanseringen samarbeider vi med svenske Evida, som gir økonomisk rådgivning, ledelse og er depotmottaker, sier Eric Andersson, General Manager Europe of additive.

Evida er en uavhengig formuesforvalter og finansiell rådgiver med fokus på økonomisk planlegging og rådgivning til enkeltpersoner eller familier. Gjennom «Hybrid Wealth Manager»-tilsetningene kan Evida komme nærmere sine kunder og være i forkant når det gjelder sin digitale plattform for finansiell planlegging og rådgivning.

Tilgjengelig for alle

– Vi ønsker å gjøre investeringstjenester tilgjengelig for alle, uavhengig av hvor stor eller liten en kunde har kapital. Med den additive plattformen for formue-som-en-tjeneste kan formuesforvaltere og finansinstitusjoner tilby tjenester i større skala, mer effektivt og på en mer kontrollert måte enn gjeldende regelverk. Regulerte investeringstjenester er også tydeligere knyttet til andre tjenester en kunde bruker for å nå sine økonomiske mål. Dette gjelder alle kundegrupper på tvers av alle relevante kanaler, sier Eric Andersson og legger til at additive partnere også gir relevante tillatelser som arkivering og administrasjonstillatelser.

Vinn-vinn

– Å jobbe med disse digitale tjenestene er bra for både ledere og kunder. For våre partnere skaper det tilgang til større forretningsvolumer, reduserer transaksjonskostnader og øker den totale lønnsomheten. For sluttkunder øker alternativene, er rimelige og gir mer omfattende styring av utviklingsmuligheter for finansielle eiendeler.

Målet er å bli den ledende partneren

Banking-as-a-Service (BaaS) er et voksende område, hvor Additive er en ledende global leverandør av digitale løsninger for kapital- og kapitalforvaltning. Målet er å bli den ledende partneren i Norden innen Wealth Management-as-a-Service.

– Vi samarbeider med skandinaviske fintech-selskaper Bricknode og Kidbrooke for å støtte den økende etterspørselen etter rikdom-som-en-tjeneste, både i Norden og globalt. Dette betyr at vi kan tilby en «plug & play»-plattform, ved å bruke Bricknodes skalerbare skybaserte Brokerage-as-a-Service og Kidbrooke®s OutRank, en API-basert økonomisk analyse- og planleggingsløsning, sier Eric Andersson.

Apropos tilsetningsstoffer
Additive, grunnlagt i 1998, samarbeider med ledende lokale og globale banker og finansinstitusjoner for å hjelpe dem å dra nytte av digitale formuesmuligheter og formuesstyringsløsninger. additivo har hovedkontor i Sveits, med regionale kontorer i Singapore, De forente arabiske emirater, Tyskland og Kenya, og støttes av et globalt partnerøkosystem.

For mer informasjon: besøk Tilsetningsstoffer

Related Videos

Leave a Comment