Home » Manchester United-spillere «overrasket» av Ole Gunnar Solskjærs fritid etter Manchester City-tapet

Manchester United-spillere «overrasket» av Ole Gunnar Solskjærs fritid etter Manchester City-tapet

by Roald Amundsen

Ole Gunnar Solskjær er under enormt press i Manchester United (Bilde: Getty)

Manchester United-stjerner ble angivelig sjokkert over å ha fått en ukes fri fra Ole Gunnar Solskjær i kjølvannet av 2-0-tapet mot erkerivalen Manchester City.

De lagmedlemmene som ikke var på veien – inkludert Aaron Wan-Bissaka, Mason Greenwood og Donny van de Beek – ventet å bli satt på prøve i Carrington, med de røde djevlene som har lidd seks tap på de siste 12 kampene i alt. løp.

Men på mandag ble Solskjær fotografert på et fly fra Manchester til Norge, og det har siden vist seg at spillerne og staben har hatt en pause fra treningen.

Ifølge The Daily Mail kom avgjørelsen som en stor «overraskelse» gitt det intense presset på Solskjær og den pågående krisen i klubben, med Brendan Rodgers, Erik ten Hag og Ralf Rangnick koblet til som mulige ledererstattere de siste dagene.

Rapporten sier imidlertid at Solskjærs posisjon er trygg for nå, med 48-åringen på sidelinjen for Uniteds tur til Watford etter landskampspausen.

Solskjær har gjentatte ganger avvist spørsmål om fremtiden hans, og det er klart at han forventer å lede laget på Vicarage Road en uke på lørdag.

På spørsmål om han begynte å føle at han var på lån etter hans nylige derby-nederlag mot United, sa han til Sky Sports: «Nei, jeg begynner ikke å føle det slik.

«Jeg har alltid god kommunikasjon med klubben som er veldig ærlige og ærlige om situasjonen.»

De røde djevlene har lidd seks tap på de siste 12 kampene (Bilde: Getty)

Rio Ferdinand har vært motvillig til å kritisere sin tidligere United-lagkamerat og har vært lojal mot nordmannen gjennom klubbens kamp.

Men den legendariske tidligere United- og England-forsvareren ser ut til å ha endret holdning til Solskjærs fremtid denne uken, noe som tyder på at det kan være på tide å «gi fakkelen» til en annen manager.

På hans Rio Ferdinand presenterer FEM YouTube kanal, sa Ferdinand: «Vi startet denne sesongen med et slikt håp, men også overgangsvinduet vi hadde, spenningen, vi satt alle der og sa: «Vet du hva? Dette er vår tid nå!»

«Jeg må være ærlig, Ole ble oppringt for å få oss til det punktet. I de tidligere ledelsesepokene vi har hatt, har han blitt hentet til å løse dette problemet og bringe oss til et punkt hvor du får laget intakt, du tar spillerne til et punkt hvor vi kan utfordre om mesterskapet.

«Jeg sitter her nå, og jeg tror ikke vi kan utfordre til å vinne dette mesterskapet. Jeg ser på laget vårt hver uke og lurer på hva vi skal gjøre taktisk, jeg ser ingen filosofi eller identitet i måten United spiller på, uansett hva det skulle være fra ledelsen og jeg sitter her og ser forvirret på laget.

Rio Ferdinand deltar på Tottenhams Premier League-oppgjør med West Brom

Ferdinand tror det kan være på tide å erstatte Solskjær (Bilde: Getty)

«Når du ser på det slik med overgangsvinduet vi hadde … satt vi alle her spente og tenkte: «Wow! Det er her vi burde være!»

«Men Ole er hentet inn med et mandat for å bringe oss tilbake til et punkt, en tid hvor du tror han har brakt tilbake noe jording. På slutten av sesongen tenkte vi: «Ja, det er det!»

«Jeg har alltid vært litt skeptisk i hjertet. Kan det føre til at vi blir mestere? Jeg var ikke helt overbevist, jeg håpet han ville klare det. Men det jeg har sett denne sesongen, føler jeg at det kan være på tide at stafettpinnen blir gitt videre til noen andre som kan møte oss nå.

«Jeg tror Ole kan starte med hevet hode, for hvor han kom fra til der han forlot oss i begynnelsen av denne sesongen er positivt.»

Ferdinand la til: «Jeg hater å være i denne posisjonen der jeg må ringe tidligere lagkamerater eller venner, folk jeg vil se gjøre det bra.

«Men du må være ærlig. Du kan ikke sitte her og si «Denne spilleren skal aldri bruke trøya», men så beskytte en manager. Jeg er uenig i dette. Du kan ikke ha én regel for spillere og en annen for trenere.

«Det er ikke hyggelig å se en mann miste jobben sin, men du må kalle ham det du ser. Det er det beste for fotballaget, ikke det som er best for den enkelte.

«Fotballlaget vil leve og ånde lenger enn noe individ.»

MER: Manchester United-esset Paul Pogba trekker seg fra den franske troppen etter å ha pådratt seg en skade på trening

MER: Paul Ince advarer om at fire stjerner kan gå hvis Man Utd ikke havner blant de fire beste

Related Videos

Leave a Comment