Home » FE Nyheter | Dobbel suksess i prisene til Basingstoke College of Technology

FE Nyheter | Dobbel suksess i prisene til Basingstoke College of Technology

by Edvard Munch

Basingstoke College of Technology (BCoT) har blitt anerkjent for psykisk helsestøtte og karriereråd det gir til studenter.

Worting Road college har blitt kåret til en dobbel finalist i årets prestisjetunge Association of Colleges (AoC) Beacon Awards, NOCN Group Award for Mental Health and Wellbeing og Careers & Enterprise Company Award for fremragende karriere og næringsliv.

I løpet av det siste året, BCoT har introdusert en rekke initiativer i tjenestene sine for å gi støtte til mental helse og velvære av høy kvalitet, samt karriereråd og progresjonsmuligheter for studenter etter endt høyskole, enten det er en jobb, en universitetsplass eller en læreplass.

For eksempel har mer enn 1000 studenter brukt virtuelle virkelighetsprogrammer for å skjerpe intervjuteknikkene sine og håndtere intervjuangst, samt forbedre sine sosiale ferdigheter som å lytte og presentere, forbedre sin selvinnsikt og selvtillit.

Basingstoke University Center og Green Energy Center har begge blitt lansert for å øke sysselsettings- og karriereutsiktene i området. Universitetssenteret har gjort kurs på universitetsnivå tilgjengelig for første gang i byen og forbedrer overgangen fra høyere til høyere utdanning, mens Green Energy Centre lar studenter og lokale bedrifter få kunnskap og ferdigheter innen fornybare teknologier som pumper luftvarme , solvarme, solcelleanlegg og gjenbruk av regnvann.

Høgskolen har også foretatt en investering på 100 000 pund og utviklet Haven, et dedikert rom som tilbyr et rolig og innbydende miljø hvor du kan få tilgang til gratis råd og støtte gjennom studiedagen. Nå fullt åpne, kan studentene få tilgang til disse fasilitetene når som helst og er ikke pålagt å snakke med personalet, men er omgitt av støtte dersom de velger å engasjere seg eller en krisesituasjon skulle oppstå.

Anthony Bravo, rektor og administrerende direktør i BCoT, sa:

«Vi tror at utdanning gir bedre livsmuligheter, men det er ikke bare kursene vi tilbyr som gir studentene våre de beste mulighetene. Vi tror på en helhetlig tilnærming til høyere utdanning og streber etter å gi den beste pastorale støtten til studentene i løpet av tiden deres hos oss og karriereråd som vil hjelpe studentene våre til å gjøre det de velger.

«Vi er glade for denne spesielle anerkjennelsen fra AOC Beacon Awards, som er et vitnesbyrd om engasjementet og lidenskapen til våre lærere og støtteteam, samt det harde arbeidet til elevene våre.»

AOC Beacon Awards feirer årlig den beste og mest innovative praksisen på tvers av britiske universiteter.

Mark White CBE DL, leder av AoC Charitable Trust, sa:

«AoC Beacon Awards viser nøyaktig hvorfor høyskoler er så viktige for alle samfunn og hvorfor folk verdsetter dem. Disse prisene anerkjenner den viktige rollen som styrer, guvernører og styringseksperter spiller i å utvikle kapasiteten til å forbedre kvaliteten på tilbudet til studentene på en bærekraftig måte.»

Anbefale0 anbefalingerPostet i Utdanning, studenter syn

Related Videos

Leave a Comment