Home » ESC 2022: subwoolers vil vinne for Norge

ESC 2022: subwoolers vil vinne for Norge

by Edvard Munch

ESC-serien

Kandidat ESC Norge: subwoolers synger med masker

Her er ESC-vinnerne de siste årene

Her er ESC-vinnerne de siste årene

Siden 1956 har folk over hele verden sittet foran fjernsynet en gang i året og heiet på lokale deltakere i Eurovision Song Contest. Spol frem til nylige vinnere:

Vis beskrivelse

Norge kan se tilbake på en vellykket ESC-historie. Men hvem som står bak Subwoofer-deltakerduoen er fortsatt et mysterium.

Torino.

  • De er sannsynligvis den mest høylytte akten i Eurovision Song Contest 2022: Subwoofer fra Norge
  • Sangerne skjuler ansiktene sine bak gule ulvemasker
  • Vi vet fortsatt ikke hvem som står bak det hele.

Når det gjelder spenningsoppbyggingen foran årets Eurovision Song Contest (ESC), burde Norge ha tatt førsteplassen: den dag i dag er det ingen som er sikre på hvem som står bak deltakerduoen subwoofer skjult. De to sangerne gjemmer seg også bak gule ulvemasker og en fiktiv biografi kort tid før konkurransen i Torino i Italia. Men det er en gjetning.

Allerede før deltakelsen av Subwoofer i det norske Melodi Grand Prix Preliminary Decision Show hypen rundt duoen vokste på sosiale medier. Til slutt seiret han over andreplassen med over 55 000 stemmer. Norge kommer til CES i år med et ganske humoristisk kandidatur. Navnet på gruppen: en kombinasjon av subwoofer og ulv. Tittelen på innlegget: «Gi den ulven en banan» (på tysk: Gi denne ulven en banan).


ESC 2022: Alle samfunnslag

I sangen synger de to sangerne om utseendet til en ulv og dens dyrehunger etter en uspesifisert persons bestemor. For at situasjonen ikke skal degenerere, er det nødvendig å blidgjøre ulven med en banan og redde den gamle damen. I tillegg leverer de to sangerne en fengende festlyd og til og med en koreografi å danse til. Bare: hvem er subwoolers?

Bidrag ESC Norsk Subwoofer: Hvem er sangerne?

Så langt har subwooferne åpenbart lurt publikum i sin selvpresentasjon: brødrene Keith og Jim, de antagelig fiktive navnene til de to, sies å ha møtt hverandre for 4,5 milliarder år siden i universet, og har siden erobret hver eneste planet som eksisterer. . med musikken deres. 1969 gjorde Profeten Neil lovet til slutt å hjelpe dem også i deres prosjekt på jorden. Neil ga dem deretter den «beste sangen i hele universet» og forsvant.

Sammen med dj astronaut – en av de offisielle låtskriverne til «Give that Wolf a Banana» – Subwoofer ønsker nå å oppfylle Neils profeti. Den musikalske erobringen av jorden begynner tilsynelatende på ESC-stadion i Torino. For mange er imidlertid identiteten til de to ulvesingerne mer interessant enn den spøkefulle kunngjøringen.

Selv NDR mistenker nå dette på sin offisielle ESC-nettsideat bak duoen står nordmennene Bård og Vegard Ylvisåker, som i 2013 «The Fox (Hva sier reven?)» hadde tatt en veldig lik stilistisk retning. Sangens struktur og det enkle refrenget av lutter, humoristisk lyd og tilhørende kostymer ligner på Norges aktuelle ESC-bidragslåt.

Norge er et av de beste landene innenfor ESC

Enten subwoofer med deres iøynefallende luft på vinnerpallen land vil avgjøres 14. mai i ESC Grand Finals. Så langt har Norge gjentatte ganger rangert godt på CES. Siden landets første deltagelse i 1960 har Norge vunnet konkurransen tre ganger, blitt nummer to og tredje én gang hver, og flere ganger havnet blant de ti beste. Men det har også vært feil: Norge har fullført elleve ganger siden 1960 – flere ganger enn noe annet land.

En gang avsto Norge til og med fra å delta i demonstrasjoner: i 1970 boikottet det skandinaviske landet CES av sinne mot vurderingssystem av året før. I 1969 tok fire land førsteplassen. Sverige, Finland, Østerrike og Portugal deltok også i protesten den gang.

Av Protester mot ESC det skal ikke være spor etter det norske utseendet i 2022. Subwoofers presentasjon lover et underholdende og fredelig tv-øyeblikk. Like fredelig som to syngende ulver kan erobre planeten Jorden i musikk.

Denne artikkelen dukket først opp på morgenpost.de.Related Videos

Leave a Comment