Home » Håndballnytt: Sander Sagosen trolig før han flyttet fra Kiel til Trondheim | håndball nyheter

Håndballnytt: Sander Sagosen trolig før han flyttet fra Kiel til Trondheim | håndball nyheter

by Ashley Olsen

Overgangen til den norske bakspillerstjernen Sander Sagosen fra THW Kiel til Kolstad Håndball i hjemlandet tar tilsynelatende form. Som den norske TV-kanalen NRK melder med henvisning til «pålitelige kilder», skal 26-åringen presenteres i Trondheim søndag som klubbens fremtidige spiller.

Når Sagosen skal forlate gis THW NRK ikke sikker. Det eksepsjonelle talentet er fortsatt under kontrakt med de tyske rekordmesterne frem til 2023, men økonomisk sterke sponsorer ønsker å bygge et internasjonalt topplag rundt ham i Trondheim så fort som mulig. Sagosens far, Erlend, er med i Kolstads trenerteam.

Sagosen, som gikk glipp av 29:26 (10:13) Champions League-seieren på Vardar Skopje onsdag på grunn av en koronainfeksjon, hadde annonsert at han ville spille «med åpne kort». «Jeg vil ikke skuffe noen av sidene, men det vil ikke være mulig. Instinktene mine vil avgjøre, det blir virkelig vanskelig,» sa skandinaven. Nyheter fra Kiel.

Gullerud fra Magdeburg er også ventet å flytte til Trondheim

Daglig leder i THW Viktor Szilagyi, som er opptatt av å forlenge kontrakten, vet hvor fristende en av hans beste spillere kan være med tilbudet fra hjemmeklubben. «Dette prosjektet kom ut av ingensteds og er ulikt noe annet,» sa 43-åringen i midten av oktober. NDR— Jeg er sikker på at det ikke ville vært noe problem for Sander Sagosen om det var noe annet sted i verden.

Det kan også gjelde Sagosens landsmann Magnus Gullerud i Bundesligaens topplag SC Magdeburg. Kolstad vil det hardt NRK også tiltrekke seg i Norge.

SID

Alle andre viktige nyheter fra sportsverdenen finner du i nyhetsoppdateringen.

Related Videos

Leave a Comment