Home » Det nye rederiet planlegger fergeforbindelse fra Eemshaven til Norge

Det nye rederiet planlegger fergeforbindelse fra Eemshaven til Norge

by Russell Crowe

Foto: Holland Norway Lines

Det nye fergeselskapet Holland Norway Lines planlegger å lansere en rute mellom Eemshaven i Groningen og Kristiansand i Norge i april neste år.

MS Romantika-fergen vil ha plass til 2500 passasjerer, samt transport av kjøretøy og gods, samt konferanse- og spisefasiliteter, shopping og annen underholdning.

Administrerende direktør Bart Vunnen sa til nettstedet Transport Online at forskning har vist at prosjektet tilbyr «attraktivt markedspotensial» i både Norge og Nederland.

Reisen vil ta 18 timer og fergen har avgang fra Eemshaven kl. 15.00, og ankommer Norge kl. 9.00 neste dag.

HNL ble dannet i fjor og hevder på sine nettsider at de har som mål å bli «det største nederlandske rederiet for internasjonale passasjerer, frakt og frakt mellom Holland og Norge og et av de ledende nærskipsrederiene. i Europa».

Prosjektet har også støtte fra Provincial Development Fund og Regional Port Authority.

Skottland

I 2019 sa det skotske maritime tjenesteselskapet TEC Offshore at det ønsket å lansere en fergeforbindelse mellom Eemshaven og Rosyth nær Edinburgh, med fokus på gods, selv om passasjerer og biler også ville bli fraktet. Planen ble imidlertid forlatt i juli 2020.

Reisende til Skottland bruker nå natttjenesten mellom IJmuiden og Newcastle når fraktselskaper drar sørover.

Takk for at du donerte til DutchNews.nl

DutchNews.nl-teamet vil takke alle de sjenerøse leserne som har gitt en donasjon de siste ukene. Din økonomiske støtte har hjulpet oss med å utvide vår dekning av koronaviruskrisen på kvelder og helger og sørge for at du er oppdatert med den siste utviklingen.

DutchNews.nl det har vært gratis i 14 år, men uten økonomisk støtte fra våre lesere, ville vi ikke kunne gi deg rettferdige og nøyaktige nyheter og funksjoner om alt som er nederlandsk. Dine bidrag gjør det mulig.

Hvis du ikke har gitt en donasjon ennå, men ønsker å donere, du kan gjøre det gjennom Ideal, kredittkort eller Paypal.

Related Videos

Leave a Comment