Home » De nye Crypto Turbo-sertifikatene er omsettelige 24/7 | nyheter

De nye Crypto Turbo-sertifikatene er omsettelige 24/7 | nyheter

by Edvard Munch

reklame


Denne informasjonen er utelukkende ment for personer som har sitt bosted eller arbeid i Tyskland.

Den ledende megleren med flere eiendeler 1 IG Europe utvider sitt produktspekter Turbo-sertifikater på Bitcoin og Ethereum kryptovalutaer. Disse produktene er salgbare 24/7 2 og dermed de første instrumentene i sitt slag på det tyske markedet. De nye turbosertifikatene har vært notert på Spectrum-børsen siden 29. april.

IG-kunder kan nå også bruke turbosertifikater investere i kryptovalutaer å høste fordelene av et produkt på børsen. Dette inkluderer utførelse på en regulert handelsplass og full pristransparens slik at risikoen kan forstås fullt ut. Produktlanseringen utvider det eksisterende utvalget av turbosertifikater, som allerede inkluderer aktivaklassene aksjer, indekser og råvarer. De nye sertifikatene er tilgjengelige for handel hele døgnet og er tilgjengelige for kunder i Tyskland, Frankrike, Italia, Sverige, Norge, Spania og Nederland.

>> For å åpne en handels- eller demokonto <

«I nesten fem tiår har IG tilbudt sine kunder verktøy for stabil og konsekvent implementering av deres handelsstrategier. Når det gjelder produktinnovasjon, har vi alltid sett oss selv i en pionerrolle. Derfor var introduksjonen av Turbo-sertifikater på de mest populære kryptovalutaene det logiske neste trinnet for å fullføre produktutvalget vårt innen sertifikatområdet. – Alessandro Capuano, leder for børshandlede derivater, IG Europe.

Traders som bruker IGs Turbo-sertifikater drar nytte av:

  • Få tilgang til lange og korte eksponeringer på tvers av flere aktivaklasser med alle fordelene til et børshandlet produkt
  • Pristransparens og handel på en regulert handelsplass slik at kunden kan ha full oversikt over de respektive risikoene
  • muligheten til å sette risikogrenser fra starten og velge innflytelse du ønsker
  • IG-plattformen, som lar tradere legge inn bestillinger direkte fra det underliggende markedsdiagrammet. Denne innovative funksjonen lar kunder utføre sine handler basert på markedsinformasjonen de trenger ved å trykke på en knapp.

IG-kunder har også muligheten til opprette en demokonto. Dette lar interesserte parter teste handelsstrategier i et simulert miljø og få erfaring med hvordan IG-produkter fungerer uten noen vesentlig risiko, uten å måtte søke om en ekte konto eller sette inn penger.

«Kryptovalutaer nyter stadig økende popularitet, selv blant markedsaktører med et kort og mellomlangt perspektiv. De tidligere produktløsningene markedet leverte innen turbosertifikater kunne imidlertid ikke i tilstrekkelig grad dekke kundenes interesser. Takket være IGs produktinnovasjon kan tradere nå nyte alle fordelene ved en regulert handelsplass mens de handler 24/7.» – Salah Bouhmidi, markedssjef i IG.

Turbosertifikater er komplekse finansielle instrumenter og formuen din er i fare. Lekkasjer kan skje ekstremt raskt.

Om IG:
IG Group tilbyr informerte, målbevisste og markedsorienterte kunder tilgang til handelsprodukter i over 17 000 finansmarkeder rundt om i verden. Med et sterkt fokus på innovasjon og teknologi setter selskapet kundenes behov i sentrum av alt det gjør.

IG-gruppen ble grunnlagt i 1974 og er basert i London. Det børsnoterte selskapet FTSE 250 er en ledende global leverandør av finansielle tjenester, og tilbyr handel med belånte produkter med begrenset risiko til over 313 000 kunder over hele verden. Utvalget av finansielle instrumenter inkluderer indekser, aksjer, forex, råvarer, kryptovalutaer og mange flere.

IG Group lanserte nylig et nytt europeisk datterselskap, IG Europe GmbH. Med base i Frankfurt am Main, tilbyr megleren, som er godkjent og regulert av BaFin og Bundesbank, nå sine produkter til europeiske kunder under en regulert paraply i Tyskland.

Spectrum er en MTF (Multilateral Trading Facility), som er en handelsplattform som ligner på en børs, som kombinerer kjøps- og salgsordrer for finansielle instrumenter etter definerte regler og dermed genererer en kontrakt.

1 Største leverandør etter omsetning, eksklusive valutaer; Årsrapport publisert juni 2020.

2 Alle Turboer kan omsettes 24/7, med unntak av andeler som er tilgjengelige som følger: 15:30 – 22:00 (US-aksjer) og 09:00 – 17:30 (UK og europeiske aksjer) ).

Lær mer om turbosertifikater på kryptovalutaer og demokontoen

Related Videos

Leave a Comment