Home » Cruise kjemper med Nolan på sommerens største skjermer | MovieZine

Cruise kjemper med Nolan på sommerens største skjermer | MovieZine

by Liv Ullmann

Den syvende «Mission: Impossible» slippes ni dager før «Oppenheimer» inntar alle IMAX-kinoer i verden.

Juli måned vil være en kamp mellom to ekte giganter på den store skjermen. Nei, jeg snakker ikke om Nolans «Oppenheimer» kontra Greta Gerwigs «Barbie», begge utgitt på samme dato. I stedet er det Tom Cruise som er klar til å kjempe mot Nolans ambisiøse nye drama.

Slik er det – den syvende «Umulig oppdrag»-filmen får verdenspremiere 12. juli. Tom Cruise håper naturligvis å vise sine siste stunts på storskjerm. Filmen kostet nesten 300 millioner dollar å lage og må sees og høres mye denne sommeren.

Ni dager senere, 21. juli, lander Christopher Nolan «Oppenheimer». Hele filmen ble skutt med IMAX-kameraer og okkuperte nesten alle IMAX-kinoer i verden i tre uker.

Slik blir det hard konkurranse om noen av de største kinoene, og Cruise går ikke bort uten kamp. I følge en rapport fra Disk Cruise er forbanna og ringer både studioer og teatre for å få dem til å gi ut førsteklasses kinoer. Jo mer elegant kinoen er, jo høyere er billettprisen (dette gjelder ikke bare IMAX) og jo større inntekter for filmene som vises der.

Bør Cillian Murphy være bekymret? «Oppenheimer» utfordrer i sommer agent Ethan Hunt.

Indiewire bemerker at det er uvanlig for en skuespiller/produsent å gå etter de større skjermene selv. Men Tom Cruise er vant til å få det han vil ha og har brukt mye tid og energi på å få den nye «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» midt i en pandemi.

Den som vinner kampen om kinopublikum, er det klart: Dette kommer til å bli en stor filmsommer for oss filmelskere.

«Mission: Impossible 7» eller «Oppenheimer»: hvilken film vil du velge først i sommer?

Related Videos

Leave a Comment