Home » BVB: Zorc på Haalands retur: «Det vil ta uker»

BVB: Zorc på Haalands retur: «Det vil ta uker»

by Russell Crowe

BVB
:
Zorc på Haalands retur: «Det vil ta uker»

Erling Haalands retur til Bundesliga fotballklubb Borussia Dortmund er helt åpen.

Sportsdirektør Michael Zorc håper spissen (21) dukker opp igjen i år for BVB, «men det vil ta noen uker til,» sa han til Sky. Haaland (hoftebøyerskade) er for tiden sammen med familien sin i Norge. «For å rydde tankene dine. Han kan uansett ikke gjøre mye, sa Zorc (59).

På spørsmål om Borussia hadde samtaler med Karim Adeyemi, som ble kurert av mange klubber, i løpet av uken, svarte Zorc unnvikende. «Kanskje du må sjekke informasjonen din. Jeg snakker ikke til deg foran kameraet, som vi snakker med, når, hvor, hvordan, «sa Zorc:» Karim Adeyemi, det er ingen hemmelighet, han er en god spiller.

Den unge landslagsspilleren Adeyemi er under kontrakt med de østerrikske fotballmesterne Red Bull Salzburg frem til 30. juni 2024. Ifølge opplysninger fra Sky skal FC Bayern München nylig ha holdt en samtalerunde med rådmann Thomas Solomon og Adeyemis far, Abbey Adeyemi. I tillegg til Tysklands rekordstore mestere, ryktes det også at RB Leipzig, Dortmund og Liverpool FC er interessert i den 19 år gamle midtspissen. Ifølge Sky skal det også allerede ha vært en konkret utveksling.

Ifølge Sky-opplysninger ønsker Munich Adeyemi å flytte til Bundesliga. Det sies at hans avgang fra Salzburg er nesten avgjort, det går rykter om en overgang fra 30 til 40 millioner euro.

© dpa-infocom, dpa: 211030-99-797991 / 2

(Dpa)

Related Videos

Leave a Comment