Home » Broncos vs. Regninger live-oppdateringer, poengsum, høydepunkter, nyheter, inaktive

Broncos vs. Regninger live-oppdateringer, poengsum, høydepunkter, nyheter, inaktive

by Roald Amundsen

Bills er i trøbbel, men vil en kamp mot Broncos fikse det som plager dem eller bare gjøre problemet verre? (Jeff Dean/Getty Images) (Jeff Dean via Getty Images)

Buffalo Bills kunne gå i en felle mandag kveld. De har sett litt dårlig ut hele sesongen og har tapt tre av de fem siste kampene sine, inkludert et frustrerende tap for Cincinnati Bengals forrige uke. De trenger sårt en god kamp før sesongen kommer ut av kontroll. Er det å spille Denver Broncos det de trenger?

Hvis de skulle møte Broncos i 2022, ville det ikke vært tvil om at Bills ville ta lunsjpengene deres og la dem stå med en atomær kile. Men de møter Broncos i 2023 og må kjempe litt til.

Broncos kommer etter en stor, opprørt seier i uke 9. De beseiret Kansas City Chiefs, overveldet de forsvarende Super Bowl-mesterne og holdt dem til bare ni poeng mens quarterback Russell Wilson og kompani scoret 24. Det betyr ikke nødvendigvis at Broncos vil sjokkere et konkurrerende lag for andre uke på rad, men å slå dem er kanskje ikke så lett som det var for 365 dager siden.

Følg Yahoo Sports mens den leverer siste nyheter, resultater og oppdateringer mens Bills og Broncos møter på Monday Night Football.

Related Videos

Leave a Comment