Home » Borussia Dortmund: Kehl avslører – DISSE spillerne bør komme til BVB

Borussia Dortmund: Kehl avslører – DISSE spillerne bør komme til BVB

by Roald Amundsen

Borussia Dortmund: Kehl pakker ut – DISSE spillerne bør komme til BVB

Disse juvelene har blitt stjerner i BVB

Disse juvelene har blitt stjerner i BVB

Noen spillere har blitt store stjerner i Borussia Dortmund. Vi viser deg hvilke juveler som har blitt de beste BVB-spillerne.

Vis beskrivelse

til Borussia Dortmund du planlegger allerede neste sesong og neste overgangsvindu.

hvem skal gjøre det Borussia Dortmund å begå? Hva vil endre seg til sommeren? Som fremtidig sportsdirektør i BVB snakker Sebastian Kehl nå om målene sine.

Borussia Dortmund: Kehl kunngjør endringer

Fra i sommer avsluttes en æra som er mer enn 40 år gammel i Borussia Dortmund. Michael Zorc vil forlate BVB og erstattes av Sebastian Kehl.

——————————————–

De neste konkurransekampene fra Borussia Dortmund:

  • 8. april kl. 20.30: VfB Stuttgart (borte)
  • 16. april kl. 15.30: VfL Wolfsburg (hjemme)
  • 23. april kl. 18.30: Bayern München (A)

——————————————–I sin fremtidige rolle som sportsdirektør ønsker 42-åringen å «gi ny drivkraft til BVB, skape ny energi i laget, demontere noen strukturer som er innkapslet i troppen, varme opp den nye konkurransen», forklarte Kehl i en intervju med «Süddeutsche Zeitung» (SZ ).

Borussia Dortmund: BVB vil ha disse spillerne

Videre kunngjør den tidligere BVB-proffen: «Jeg sa for noen uker siden at det ikke kan bli mer «Fortsett med det». Og for dette trenger du nye og friske spillere som endrer dynamikken i laget.»


På markedet ser BVB etter fart i angrepsfeltet og en viss trussel mot scoring, «fremfor alt fordi vi ikke kan utelukke at vi til slutt mister Erling Haaland».

————————————

nyheter a Borussia Dortmund:


———————————-

Når det gjelder den norske superstjernen, som trolig kan forlate klubben for en fast € 75 millioner i sommer, forklarte Kehl: «Det er egentlig ikke noe nytt i Erling. Ingen klubb har kommet i nærheten av oss.» Men det er klart at «det vil ikke gå for alltid før fremtiden til Haaland er avgjort».

Borussia Dortmund før den radikale konverteringen?

Kehl ønsket ikke å engasjere seg i en radikal omorganisering etter sesongen: «Fremfor alt holder Borussia Dortmund sine kontrakter. Derfor må jeg si: det er mulig at bare to spillere vil forlate oss til slutt.»

+++ Borussia Dortmund: tidlig avreise? BVB godtok ikke DENNE avtalen +++

Ifølge Kehl er det også sannsynlig «at det vil ta flere overgangsvinduer for å gjennomføre våre ideer».

Borussia Dortmund: Rose annonserer avgangene

Flere spillere forlater Borussia Dortmund til sommeren. Trener Marco Rose har allerede annonsert det (her er hans uttalelser!).

Borussia Dortmund: gal tur som en tidligere stjerne! Ingen ville ha forventet det

En tidligere proff fra Borussia Dortmund har vært i opprør de siste ukene. Nå er en overraskelse på vei (les mer her). (oa)


Related Videos

Leave a Comment